Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Sistem de supraveghere video pentru magazin: 5 argumente pentru instalare

Magazinele si bacaniile, magazine de imbracaminte, supermarket-uri ce apartin lanturilor mari de magazine, in astfel de facilitati exista un flux constant de bani si vizitatori. Este clar ca fiecare proprietar de afaceri doreste sa evite riscurile si sa se protejeze de potentialele amenintari: jafuri, furturi, atacuri armate, comportamente inadecvate ale cumparatorilor sau, dimpotriva, delapidare de catre angajati.

Citeşte mai departe...

Avantajele camerelor de supraveghere moderne

Dispozitivele moderne care utilizeaza tehnologiile cloud, au o anumita particularitate, si anume ca aceste camere de supraveghere transmit date catre server si nu direct pe cardul de memorie. Aceasta tehnologie are argumentele sale pro si contra. De exemplu, unele date pot fi compromise atunci cand contul este compromis. In plus, pentru extinderea locului in depozitul nor este necesar sa se plateasca, iar acesta suma este platita in plus fata de un abonamentul lunar pentru utilizarea serviciului.

Citeşte mai departe...

Securizarea tuturor punctelor de acces ale cladirilor de birouri

Afacerile cu cladiri de birouri sunt intr-o continua crestere in Romania. In orase precum Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov sau Iasi s-au dezvoltat de-a lungul timpului sedii pentru companii multinationale, in general din IT sau telecom, care reprezinta aproximativ 75% din suprafata tranzactionata. Insa, oferta de spatii noi de birou in principalele orase regionale ar trebui sa aiba in vedere toate aspectele legate de securitatea bunurilor si a angajatilor.

Citeşte mai departe...

Propunerea Axis pentru afacerile mijlocii

Axis Communications, lider global in echipamente video de reţea, vine in intampinarea afacerilor in crestere care se deruleaza acum in Romania prin traininguri periodice si o serie de componente potrivite pentru proiectarea facila a unui sistem de securitate simplificat.

Citeşte mai departe...

Aplicatiile sistemelor de supraveghere

Scopul principal al sistemului de supraveghere video este acela de a asigura controlul vizual al situatiei, pentru obiectivul pentru care l-ai instalat. Un sistem de supravegherea video, este utilizat pentru:

• Observatii privind situatia in modul online, in timp real. Astfel de sisteme de supraveghere sunt folosite atunci cand operatorul monitorizeaza constant obiectivul, de exemplu, pentru detectarea situatiilor periculoase, cum ar fi un posibil incendiu, patrunderea persoanelor neautorizate in teritoriul protejat, in scopul comiterii unor actiuni care ameninta securitatea publica sau proprietatea personala etc.

Citeşte mai departe...

Camere de supraveghere - Clasificarea dispozitivelor

Camerele de supraveghere au devenit unele dintre cele mai importante componente ale sistemelor moderne de securitate. Ele ajuta la pastrarea inregistrarii a tot ceea ce se intampla intr-un anumit spatiu. Astfel de dispozitive sunt adesea folosite pentru instalarea in interior. Exista, de asemenea, modele mai puternice, care de obicei sunt instalate pe strada. Camerele de supraveghere au devenit unele dintre cele mai eficiente modalitati de a crea conditii de securitate adecvate pentru cladiri sau obiecte importante.

Citeşte mai departe...

Prevenirea eficienta a furtului din magazine cu ajutorul solutiilor avansate OPTEX

Necesitatea protejarii obiectivelor fixe reprezinta o realitate contemporana, indiferent ca vorbim despre locuinte, cladiri de birouri sau chiar spatii industriale. Desi toate acestea reprezinta in egala masura potentiale tinte pentru hoti, un loc aparte il ocupa magazinele, fiind expuse unor riscuri mai mari din cauza valorilor semnificative ale bunurilor ce pot fi sustrase.

Citeşte mai departe...

Protectie moderna impotriva furturilor din locuinte sau sedii de firma, cu solutiile avansate OPTEX

Simtul proprietatii este puternic legat de natura umana si se reflecta asupra unei game vaste de elemente, de la produse si spatii pana la idei si concepte. De aceea, nu reprezinta nicio surpriza faptul ca proprietatea reprezinta unul dintre stalpii pe care este cladita societatea moderna si nici ca, sub o forma sau alta, exista legislatie la nivelul intregii planete. Din acest drept fundamental al omului modern ia insa nastere si dorinta de protejare, de conservare a proprietatii. Asa au fost dezvoltate gardurile, zidurile si incuietorile – toate cu rolul de a-i descuraja pe cei care ar putea atenta la proprietati care nu le apartin. Problema este ca un obiectiv nu este pe deplin protejat decat atunci cand este monitorizat si securizat permanent. Aici intervin sistemele de supraveghere video si alarma, a caror eficienta este asigurata de solutii de detectie avansate.

Citeşte mai departe...

Solutie Intuitiva cu Switch-urile Touch LCD PLANET pentru Administrarea si Managementul Inteligent al Retelei

PLANET va propune:
Switch cu management intuitiv prin intermediul ecranului LCD cu functie tactila.

Solutia PLANET ofera interfata tactila intuitiva LCD, comutare L2 +, functie PoE cu administrare inteligenta si functie unica ONVIF.

Citeşte mai departe...

Protectie perimetrala cu Hikvision si OPTEX

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, explica avantajele integrarii senzorilor de miscare in sistemele de supraveghere video, prin prisma eficientizarii solutiilor integrate de securitate si imbunatatirii protectiei furnizate de acestea.

Citeşte mai departe...

Protectie la intruziune, discreta si impenetrabila, cu OPTEX REDSCAN RLS-2020S

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, recomanda integrarea in sistemele de securitate, indiferent de obiectivul protejat sau de ambient – exterior sau interior – a senzorilor din familia REDSCAN, caracterizati prin aptitudinile de detectie la intruziune, intr-un mod discret si extrem de eficient.

Citeşte mai departe...

Metode de protectie impotriva mascarii senzorilor de securitate

Daca un senzor de miscare sau de intruziune este mascat, acesta nu mai poate asigura functia de detectie, iar intregul sistem de securitate este astfel compromis. Exista multe situatii in care senzorii pot fi mascati: lentilele pot fi acoperite, blocate sau pulverizate. Scoaterea din functiune a unui senzor poate avea loc atat cand acesta este armat, cat si atunci cand este dezarmat. Daca are loc atunci cand este dezarmat, este foarte important ca schimbarea sa fie detectata atunci cand senzorul redevine activ.

Citeşte mai departe...

OPTEX VX Shield – securizarea mediului rezidential si comercial

Senzorii VX s-au remarcat de-a lungul timpului datorita performantei superioare de detectie in orice conditii meteo si raportului corect pret-calitate. Astfel, in ultimele doua decenii, OPTEX a vandut la nivel global peste un milion de astfel de dispozitive, aceasta fiind seria care a inregistrat cel mai mare succes. Modelele au fost implementate in scenarii de securitate ce au abordat atat segmentul rezidential, cat si pe cel comercial, asigurand o protectie la exterior superioara, fara alarme false.

Citeşte mai departe...

OPTEX Redscan – detectarea trecerilor frauduloase peste turnicheti

Turnichetii reprezinta inca o metoda eficienta de a gestiona intrarile si iesirile cladirilor de birouri sau a anumitor statii de metrou unde fluxul de oameni nu este foarte mare. O astfel de solutie are avantajul ca permite angajatilor si vizitatorilor sa intre in locatii rapid si simplu, prin simpla utilizare a unui card de acces.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 82 vizitatori și niciun membru online