Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

TRASSIR poate evita accidentele de munca

In terminologia europeana, European Statistics on Accidents at Work (ESAW) defineste accidentele de munca non-fatale fiind cele care implica cel putin patru zile de absenta. Ele implica adesea vatamari considerabile pentru lucratorii in cauza si familiile lor si au potentialul de a obliga oamenii, de exemplu, sa traiasca cu un handicap permanent, sa paraseasca piata muncii sau sa se schimbe.

Citeşte mai departe...

Dispecerate video performante cu solutia TRASSIR

Dispeceratul video performant cu solutia TRASSIR are interfata video ergonomica, din care pot fi gestionate toate sistemele video, control acces si efractie din orice locatie.

Citeşte mai departe...

Solutii integrate pentru obiective industriale - dispeceratele video

In ultimii ani, am vizitat mai multe obiective industriale care erau dotate cu dispecerat video. Mai toate au unul, maxim doi dispeceri ce urmaresc display-urile din fata lor.

Citeşte mai departe...

Solutii integrate pentru marile depozite

Activitatea in marile depozite necesita sisteme de control si urmarire extrem de performante. Pentru identificarea fiecarei tranzactii este nevoie in permanenta ca procesele sa fie inregistrate video. Doar astfel se poate determina cu precizie modul in care a fost executata orice operatie, ce traseu au urmat marfurile din momentul accesarii depozitului si pana la expeditie.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 8

Cum se pot reduce unele cheltuieli operationale cu pana la 80%

Aplicatia Intelligence Retail pentru smart retail ofera solutii de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitala a fotografiilor din magazine. Utilizarea ei reduce costurile auditului in punctele de vanzare, specifice retail-ului, conduce la cresterea vanzarilor, mareste profitabilitatea si consolideaza loialitatea clientilor.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 7

Solutia ideala pentru diminuarea pierderilor in caz de efractie si a costurilor de asigurare - Sistemul de ceata UR Fog

Potrivit statisticilor, la nivel mondial, la fiecare 13 secunde apare cate o efractie in magazine, numarul total ajungand la 2,5 milioane de spargeri, ceea ce costa industria de retail 30 de miliarde USD anual.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 6

Cum poti creste vanzarile cu 3-5% gestionand corect disponibilitatea marfurilor la raft

Continuam si in acest episod sa va prezentam beneficiile aplicatiei Intelligence Retail. Solutia noastra inovatoare IoT (Internet of Things) poate ajuta un retailer sa automatizeze complet procesul de audit al raftului, astfel incat magazinele pot maximiza vanzarile printr-un sortiment mai bun, actualizat la timp si o executie optima a planogramelor.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 5

Magazinul viitorului, acum! Prin aplicatia Intelligence Retail

Asa cum v-am prezentat in episodul anterior, Intelligence Retail poate genera rapoarte extrem de precise, detaliate, in real time.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 4

O noua aplicatie de Artificial Intelligence pentru Intelligence Retail

Intelligence Retail ofera solutii de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitala a fotografiilor din magazine. Se reduc costurile auditului in punctele de vanzare, cresc vanzarile si profitabilitatea si sporeste loialitatea clientilor.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 3

Integrarea TRASSIR pentru un retail intelligent

In continuarea prezentarii modului in care TRASSIR integreaza camerele video cu POSurile in retailul inteligent, un element important il reprezinta si auditul operatorilor care urmaresc tranzactiile efectuate. Acesta este foarte util, managementul fiind informat printr-un email referitor la numarul de tranzactii evaluate de operatori, timpul de reactie, valoarea estimata a fraudelor descoperite.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 2

Integrarea POSului cu platforma TRASSIR asigura „pierderi ZERO”

Continuam serialul despre retailul inteligent si cum Artificial Intelligence poate ajuta la diminuarea pierderilor si furturilor din magazine, prin cele mai recente solutii tehnologice.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 1

... sau cum poate TRASSIR sa creasca vanzarile

Astazi va prezentam un tool foarte pretios in domeniul retailului inteligent: realizarea hartilor de trafic cu modulul Heat Map on Map. Softul TRASSIR are capabilitatea nu doar de a realiza hartile pentru fiecare camera CCTV, ci si de a integra imaginile captate de toate camerele, pentru a realiza raportari pentru intreg magazinul sau etajul, indiferent de dimensiuni.

Citeşte mai departe...

Caz real - Sistemul UR Fog impiedica furtul dintr-un magazin

Va prezentam inca un video cu un caz real, in care tentativa de jaf a cinci persoane a fost anulata de sistemul UR Fog, ce creeaza ceata instantaneu. In acest exemplu este un magazin de telecom, insa evident ca sistemul se poate aplica oricarui tip de obiectiv ce trebuie protejat.

Citeşte mai departe...

Stiti ce facem mai nou cu hotii? Ii bagam in ceata… la propriu!

O preocupare constanta a echipei AZiTREND este de a implementa continuu sisteme care sa imbunatateasca serviciile de securitate.

In acest sens, lansam acum cel mai performant sistem de a crea ceata instantaneu.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2018

AFS 2018_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 29 vizitatori și niciun membru online