Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Solutia UR Fog, prezentata de AZiTREND la Expo Shop

La recent incheiata expozitie dedicata retailului, Expo Shop, AZiTREND a prezentat mai cu seama solutiile specifice acestei industrii. Printre acestea, si sistemul de creare de ceata instantanee, UR Fog. Vizitatorii standului nostru au avut cateva intrebari interesante: - Este ceata UR Fog nociva?

Acest sistem emana un gaz care NU este nociv si indeplineste toate reglementarile in vigoare. - Cum sunt eliminate alarmele false? Integrarea UR Fog cu softul TRASSIR este solutia pentru a avea zero alarme false.

Odata ce un intrus a intrat in incinta si a fost detectat de un senzor, dispecerul video verifica pe camerele CCTV situatia live din locatie si poate decide DACA si, mai ales CAND declanseaza tunurile de ceata.

Pentru a mari sansele de capturare a hotilor, dispecerul trebuie sa declanseze tunurile UR Fog in momentul in care acestia au ajuns in spatele magazinului, cat mai departe de intrare.

De obicei, acestia se duc catre camera "din spate", unde sunt inchise valorile mai mari din magazine. Iar in aceasta situatie, exista o mare probabilitate ca hotii sa fie prinsi in magazine de catre echipajele de interventie chemate de dispecer, deoarece nu mai pot gasi drumul spre iesire.

Iata cateva din motivele pentru care UR Fog este folosit cu succes in 80 de tari. #urfog #trassir

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 21 vizitatori și niciun membru online