Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

NEI GUARD

Compania nationala NEI GUARD are ca obiect de activitate livrarea serviciilor de calitate in domeniul securitatii - paza si protectie, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice, monitorizare si interventie rapida.
Alaturi de cele 10 companii din cadrul NEI Holding, compania se bazeaza strict pe un capital 100% romanesc.

Citeşte mai departe...

BIP TELECOM

BIP TELECOM este o societate cu capital integral roman, infiintata in anul 1997, specializata in prestari servicii in domeniul telecomunicatiilor, retelelor de calculatoare, sisteme de supraveghere, antiefractie, antiincendiu si control acces, instalatiilor electrice de interior.

Citeşte mai departe...

IPPON-MED

IPPON-MED este o societate comerciala cu capital integral privat, specializata in urmatoarele servicii:

- Paza si protectia bunurilor si valorilor, apartinand persoanelor fizice sau juridice
- Cursuri de formare profesionala in meseria de agent de paza
- Monitorizare si interventie rapida

Citeşte mai departe...

AVAG Security Service

AVAG Security Service va ofera servicii de calitate prin specialisti cu experienta de peste 20 ani in domeniul sistemelor de securitate/supraveghere si al automatizarilor, cu certificari ale formatorilor profesionali recunoscuti de catre autoritatile in domeniu din Romania (ARTS, MECTS etc.). Ne preocupam permanent de pregatirea continua a angajatilor prin cursuri si seminarii organizate de producatorii de echipamente, pentru a fi mereu la curent cu noutatile si practicile in domeniu.

Citeşte mai departe...

ALFA SECURITY GROUP

ALFA SECURITY GROUP, prin serviciile pe care le presteaza in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor, precum si al protectiei persoanelor, va propune solutii eficiente pentru ca:
- viata dumneavoastra, averea personala, familia, afacerile  si valorile pentru care sunteti raspunzator in activitatea profesionala sa fie in siguranta;

Citeşte mai departe...

POLON-ALFA ROMANIA

ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES este sucursala in Romania a companiei AAT HOLDING sp. z o.o., cel mai mare furnizor de sisteme de securitate din Polonia, cu 14 sucursale si parteneri in intreaga lume. Misiunea ASTAL reprezinta un angajament ferm fata de valorile de baza ale companiei: integritate, responsabilitate, munca de echipa si de inovare.

Citeşte mai departe...

SCORSEZE SECURITY INTERNATIONAL

SCORSEZE SECURITY INTERNATIONAL S.R.L. este o organizatie certificata in domeniul managementului calitatii conform SR EN ISO 9001:2008, in domeniul managementului de mediu conform SR EN ISO 14001:2005, in domeniul sanatatii si securitatii in munca conform SR OHSAS 18001:2008, in domeniul managementului responsabilitatii sociale conform MRS 10000:2010 si in domeniul securitatii informatiei conform SR ISO/CEI 27001:2006.

Citeşte mai departe...

SWAT FORCE

SWAT FORCE este persoana juridica romana cu capital integral privat, constituita in baza prevederilor Legii 31 din 1990, inregistrata la ORC sub numarul J40 / 17186 / 2006.
Figuram in evidenta financiara centralizata, C.U.I.: R 19141710. Obiectul principal de activitate il constituie prestarile de servicii de paza si protectie bunuri si persoane, avand Licenta de functionare nr. 0969 / P, eliberata de Ministerul Administratiei si Internelor.

Citeşte mai departe...

ALISTAR SECURITY

Alistar Security se constituie ca brand nou sustinut de experienta de aproape 2 decenii, a succeselor, dar si a esecurilor, care au rafinat conceptul contemporan al securitatii private.

Atuurile noastre:

Citeşte mai departe...

MORAR PAZA SI PROTECTIE

Experientele dobandite in delungata activitate de prevenire si combatere a infractiunilor pe linie de violenta si a spargerilor comise impotriva persoanelor juridice si fizice si cea de a prindere a infractorilor.
In urma analizei starii infractionale ne-a determinat sa punem experienta in nevoia cetatenilor pentru prevenirea si paza bunurilor dobandite.

Citeşte mai departe...

RANDORY SECURITY

Infiintata in anul 2007, Compania de Paza si Protectie RANDORY SECURITY, este o companie privata ce ofera servicii de paza si protectie in special in municipiul Bucuresti dar si in tara.
Profesionalismul si experienta acestora face ca dumneavostra sa va simtiti in siguranta obiectivele pazite sau monitorizate. Compania ofera o gama diversificata de servicii eficiente de paza si protectie pentru a satisface toate nevoile clientilor.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online