Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

SWAT FORCE

SWAT FORCE este persoana juridica romana cu capital integral privat, constituita in baza prevederilor Legii 31 din 1990, inregistrata la ORC sub numarul J40 / 17186 / 2006.
Figuram in evidenta financiara centralizata, C.U.I.: R 19141710. Obiectul principal de activitate il constituie prestarile de servicii de paza si protectie bunuri si persoane, avand Licenta de functionare nr. 0969 / P, eliberata de Ministerul Administratiei si Internelor.
Daca doriti cu adevarat sa asigurati un grad ridicat de securitate pentru dumneavoastra, cei apropiati, colaboratori sau pentru obiectivele si bunurile pe care le detineti, in toate momentele si situatiile, SWAT FORCE reprezinta o solutie la indemana, realista si viabila deoarece ne asumam intreaga raspundere pentru siguranta dumneavoastra, la un pret convenabil, cu un personal cu inalta pregatire profesionala in domeniul de activitate al firmei.
Fiind convinsi ca putem acoperi toate necesitatile si exigentele dumneavoastra , asteptam cu interes sa ne contactati pentru eventuale explicatii suplimentare si pentru organizarea unor negocieri in vederea definitivarii unei colaborari de lunga durata.
Personalul SWAT FORCE este selectionat pe baza de standarde ocupationale si evaluat periodic din punct de vedere psihologic si profesional de catre specialisti din cadrul SWAT FORCE si ai Politiei Romane.
Agentii de securitate sunt dotati cu arme de foc cu glont si echipament de protectie tip „SWAT” in conformitate cu legile in vigoare din Romania

www.swatforce.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online