Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Axis prezinta noi encodere video pentru o migrare eficienta

Noile encodere video AXIS M7016 si AXIS P7216 fac trecerea de la sistemele analogice la o solutie video de retea mult mai eficienta si mai flexibila decat oricand. Noile encodere video de 16 canale ofera full frame rate la toate rezolutiile si pentru simplificarea instalarii, un singur port Ethernet care deserveste toate cele 16 canale.

Citeşte mai departe...

Emporium - All-in-one - sistem de securitate complet radio

Magellan este un sistem de securitate complet radio, multifunctional, care combina intr-un model inovativ facilitatile specifice unui sistem de securitate de inalta tehnologie, cu un design modern si o serie de functii suplimentare pentru beneficiar.

Datorita flexibilitatii si designului deosebit, Magellan poate fi instalat cu usurinta si integrat oricarui decor, fiind ideal pentru supravegherea casei sau afacerii dumneavoastra. Totodata, puteti asculta muzica, lasa un mesaj sau puteti folosi sistemul nostru pe post de telefon, ceas desteptator sau dispozitiv de monitorizare.

Citeşte mai departe...

Globaltech: Avantajele implementarii unui sistem GPS

- Cea mai buna acuratete a traseelor;
- Grad de disponibilitate de peste 99%;
- Eroare sub 1%;
- Monitorizare flota auto in timp real - toate autovehiculele si datele despre acestea pot fi vizualizare simultan;
- Posibilitate de monitorizare in timp real a parametrilor din computerul de bord cu ajutorul microcomputerului CAN Bus;

Citeşte mai departe...

Digital Tech Trading - sisteme de supraveghere si camere de securitate

Siguranta in afaceri, siguranta nationala, siguranta acasa, ferestre securizate, siguranta, siguranta, siguranta! Se pare ca despre asta este vorba pretutindeni astazi, dar pe buna dreptate. Niciodata nu poti fi in siguranta perfecta, oriunde te-ai afla, oriunde ai locui sau la orice ora. Singura metoda reala pentru a fi in siguranta este sa fii pregatit pentru orice.

Cea mai buna metoda este, inainte de a folosi camere de supraveghere, sa incepi cu siguranta casei si de acolo sa pornesti mai departe. Incuietorile potrivite pot impiedica pe cineva sa intre la tine in casa si sa se faca comod. Desigur, depinde doar de tine sa ai grija ca totul sa fie incuiat atunci cand pleci de acasa.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 8 vizitatori și niciun membru online