Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

RDIF logo 2016

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 Scut Novador_logo_bun

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

Liderul mondial in domeniul securitatii video se alatura proiectului OSPA Romania

Hikvision este cea mai mare companie de echipamente si solutii de supraveghere video cu circuit inchis din lume. Conform Raportului editat de IHS, Hikvision a ocupat timp de 5 ani la rand (2011 – 2015) primul loc in clasamentul celor mai mari producatori de tehnologie CCTV si de echipamente de supraveghere video, mentinandu-se pe primul loc in ceea ce priveste cota de piata si in cazul altor categorii de produse printre care: camere video HD si analogice, DVR/NVR si decodoare video. In cadrul clasamentelor “Security 50” furnizate de Revista A&S, Hikvision a ocupat primul loc in anul 2016, de pe locul 2 in anul 2015 si locul 3 in anul 2014.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Stelian Arion, Director General Secant Security, Membru al juriului OSPA 2017

OSPA: Cum apreciati initiativa aducerii Premiilor OSPA in Romania?
Stelian Arion: E o initiativa buna, este un proiect care inseamna foarte mult pentru vizibilitatea noastra, a celor care lucram in domeniul securitatii private. Este important ca un asemenea eveniment ne mobilizeaza pe cei care lucram in acest domeniu si, chiar daca unii nu au participat la editia din 2016, probabil ca se gandesc ca nu ar fi rau sa se implice in editiile viitoare. OSPA este genul de eveniment care ne ofera posibilitatea de a arata si celor din afara sectorului ca ceea ce facem este important pentru comunitate si ca putem fi mandri de aceasta. Pentru editia inaugurala, eu cred ca ne-am atins scopul.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Viorel Petcu, Director General al Onest Solutions, castigator OSPA Romania 2016 la categoria „Consultanti de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizica)”

OSPA: Ce au insemnat Premiile OSPA pentru dumneavoastra si compania pe care o conduceti?
Viorel Petcu: Pentru noi, Premiile OSPA au insemnat un alt pariu, un pariu cu noi insine - in primul rand - si – in al doilea rand – cu specialistii din domeniul nostru. Am vrut sa vedem daca putem intra intr-o competitie organizata si jurizata dupa criterii internationale si sa castigam. Noi lucram intr-o zona extrem de nisata, a dezvoltarii de produs de tip COTS, unde interactiunea si feed-back-ul de la client sunt esentiale. Reactiile pe care le-am avut de la clientii nostri au fost intotdeauna pozitive, aprecierile lor fata de efortul nostru si fata de rezultate au fost bune, dar doream sa vedem cum performam si in raport cu criteriile setate de expertii din sectorul nostru de activitate. Am considerat inscrierea la Premiile OSPA ca o ridicare a stachetei profesionale, o verificare – daca vreti – a faptului ca suntem pe drumul cel bun.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Managing Partner-ul Verifies, Constantin Iordache, Membru al juriului OSPA 2017

OSPA: Cat de important este un Premiu OSPA pentru o firma de securitate din Romania?
Constantin Iordache: Castigarea unui premiu OSPA reprezinta o recunoastere obiectiva, facuta dupa criterii bine stabilite, folosite si in alte tari, a excelentei in profesie. In acest moment, cred ca este un curent, un trend, de a pune pret pe acest tip de validare din exterior. Una este sa spun eu despre mine ca sunt “cel mai bun”, alta este sa spuna acest lucru despre mine clientii mei si cu totul si cu totul altceva este sa primesc recunoasterea – dupa un set de criterii standard la nivel mondial – a unui organism international independent. OSPA face exact acest lucru si intr-un fel in care nu s-a mai facut pana acum in Romania. Scepticismul unora, cum ca “ne-am adunat o mana de oameni ca sa ne mai dam niste premii intre noi” a fost spulberat de prima editie, care a demonstrat ca modul de jurizare este pe deplin obiectiv si independent.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Liviu Mateescu, Director General al Romano Electro (ROELSYSTEMS), Presedinte al Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate, Membru al juriului OSPA 2017

OSPA: Cum vi s-a parut Gala Premiilor OSPA 2016?
Liviu Mateescu: Gala a fost momentul culminant al unei competitii care a pus in centrul atentiei excelenta profesionala din domeniul securitatii private, iar premiile OSPA au rasplatit performanta romaneasca in domeniu prin raportare la o serie de criterii obiective. Premiile capata, astfel, o relevanta internationala.

Citeşte mai departe...

Mihai Stanescu, Director General al GTS Global Intelligence, Castigatori OSPA Romania 2016 la categoria „Instalatori / Integratori de Sisteme de Securitate”

OSPA: Cum ati primit vestea castigarii trofeului OSPA 2016?
Mihai Stanescu (foto): Cu mare bucurie si mandrie si cu un sentiment de recunostinta fata de toti cei care au apreciat valoarea produsului cu care ne-am prezentat in fata juriului. A fost o situatie indedita, caci ne-am inscris, literalmente, pe ultima suta de metri, in conditiile in care noi eram in focul pregatirilor sa participam, pentru prima data, la Romanian Security Fair, targul industriei de Securitate. Am lucrat cateva nopti in plus pentru a face o prezentare corespunzatoare si pentru OSPA, dar a meritat efortul, din toate punctele de vedere. Suntem mandri de noi si de ce am realizat.

Citeşte mai departe...

Catalin Manea, director general Evolution Security: “In domeniul pazei private, factorul decisiv de selectie este pretul. Atentie mare insa, ca pretul sa reflecte realitatea fiscala!”

Dl Catalin Manea, cand si in ce imprejurari s-a conturat business-ul Evolution Security?

Afacerea a inceput in anul 2011, cand eu veneam din domeniul vanzarilor, iar asociata mea avea deja o experienta de peste 10 ani in domeniul pazei si protectiei. Am considerat ca experinta ei de business coroborata cu managementul pe care l-am invatat de-a lungul timpului, pot aduce un suflu nou in piata. Practic, compania a inceput sa mearga in adevaratul sens al cuvantului in anul 2013, primul an de activitate (2012-2013) fiind unul de tatonare al pietei, de cunoastere a concurentei. Consider ca a fost si este in continuare un drum lung, presarat cu dificultati mai mari sau mai mici, mai multe sau mai putine, insa e un drum de care ma bucur in fiecare secunda, si, cu cat sunt mai mari dificultatile, cu atat este mai mare satisfactia la final.

Citeşte mai departe...

Camerele de supraveghere HDCVI, solutia moderna de supraveghere CCTV

Skut Laurian SandruIn ultimii ani se incearca o tranzitie destul de rapida pe piata sistemelor de supraveghere, de la SD la HD. Cea mai buna solutie pentru aceasta tranzitie par a fi camerele de supraveghere HDCVI, care au preturi accesibile, nu necesita modificari majore la vechile sisteme de supraveghere si sunt foarte fiabile. Tehnologia HDCVI se bazeaza pe scanare progresiva si este folosita in intreaga lume, din ce in ce mai mult. Rezultatele acestei tehnologii sunt impresionante si dau speranta tuturor celor care detin camere de supraveghere SD, ca pot sa beneficieze de un upgrate fara sa scoata prea multi bani din buzunar. In prezent, pe piata sunt peste 400 de milioane de camere de supraveghere SD, asadar, este o multime de loc pentru aceasta tranzitie.

Citeşte mai departe...

Dan Belai, Manager ATC SYSTEMS : "In momentul de fata detin certificari internationale in domeniul securitatii, unice in Romania"

Dle Director Dan Belai, cat de complicat a fost drumul de la idee, la brand-ul pe care l-ati creat azi? Concret, cand si cum ati pus bazele business-ului ATC SYSTEMS?
Am infiintat ATC SYSTEMS in 1995, anul viitor implinim doua decenii de activitate continua, dedicate conceperii, proiectarii si implementarii sistemelor de securitate bazate pe o analiza de risc profesional elaborata, integrand tehnologii de ultima generatie, la un raport optim investitie / reducere risc.
Fiind in cautare continua de solutii profesionale si inovatoare de securitate, acum cativa ani au inceput sa ma preocupe sistemele active de securitate, respectiv sistemele de securitate cu ceata (tunurile de ceata). Aceste produse reprezinta o componenta eficienta si activa a sistemelor de alarma la efractie pasive, care in cateva secunde umplu spatiul protejat cu o ceata densa si impenetrabila, care face imposibila orientarea infractorilor, impiedicand astfel finalizarea cu succes a efractiei, jafului sau a actelor de vandalism.

Citeşte mai departe...

Sergiu Dangulea, manager general Spy Shop: "Cele mai bune profituri ne-au adus echipamentele destinate zonei de investigatii private si supravegherii disimulate"

Spy Shop.ro este lider pe piata online din Romania in comertul cu echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare. Compania de pe Bega are in portofoliu peste 20.000 de produse, de la peste 100 de producatori renumiti la nivel mondial pe piata sistemelor de securitate. Preturile competitive, precum si multiplele metode de plata si livrare, suportul tehnic garantat sau securitatea si confidentialitatea informatiilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care timisorenii de la Spy Shop sunt in top.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2017

AFS 2017_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 57 vizitatori și niciun membru online