Publicitate | Harta site | Contact

 

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

Morar sigla

  

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

 

Rovision si Dahua - prezentare si testare produse

Rovision eveniment_DahuaVineri, 29 septembrie, la sediul firmei Cristal SRL, Brand Rovision, a avut loc evenimentul de prezentare si testare produse, in colaborare cu Dahua Technology Romania.

Citeşte mai departe...

Camera supraveghere Reolink Fisheye FE-W: O solutie avansata pentru securitatea casei tale

In lumea in continua evolutie a tehnologiei de supraveghere, camera supraveghere Reolink fisheye FE-W iese in evidenta ca un instrument de incredere pentru protectia casei si a afacerii tale. Cu rezolutie 6MP si o gama de caracteristici impresionante, aceasta camera este o alegere excelenta pentru oricine cauta sa-si imbunatateasca securitatea. Afla mai multe despre aceasta camera in continuare.

Citeşte mai departe...

Reolink Floodlight: solutia inteligenta pentru iluminatul exterior

Traind intr-o lume in care tehnologia avanseaza foarte repede, siguranta locuintei  devine o prioritate. Iar cand vine vorba de iluminatul si securitatea in exteriorul casei tale, nu trebuie sa te multumesti cu solutiile traditionale. De aceea, in acest articol iti vom prezenta proiectorul Reolink Floodlight WiFi. Fie ca este vorba de curtea exterioara sau garaj, acest produs inteligent combina perfect design-ul modern cu perfomantele uimitoare, fiind o solutie perfecta pentru protectia si iluminarea exteriorul casei tale.

Citeşte mai departe...

Competitia “Tehnicianul de securitate al anului 2023”

Spy Shop_logo_21RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesionala pentru industria de securitate privata din Romania, impreuna cu Spy Shop, cel mai mare importator, distribuitor si retailer echipamente de securitate din Romania, vor organiza pentru al doilea an consecutiv, cea mai importanta competitie pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul instalarilor sistemelor de securitate.

Citeşte mai departe...

Competitia “Tehnicianul de securitate al anului 2022”

RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesionala pentru industria de securitate privata din Romania, impreuna cu Spy Shop, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente de securitate, care opereaza prin intermediul site-ului www.spy-shop.ro, vor organiza cea mai importanta competitie pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul instalarilor sistemelor de securitate.

Citeşte mai departe...

BREAKING NEWS! AZiTREND lanseaza in Romania serviciul AZiCLOUD!

Pentru toti utilizatorii de echipamente TRASSIR (servere, NVR-uri si camere IP) AZiTREND lanseaza primul serviciu de monitorizare in cloud din Romania.

Citeşte mai departe...

AZiTREND incepe in forta 2022!

Impreuna cu colegii de la TRASSIR, zilele acestea participam la primul targ major al anului, INTERSEC 2022 in Dubai.

Evenimentul este printre cele mai importante din domeniul industriei mondiale de securitate.

Citeşte mai departe...

Doar in 2021, solutia de paza electronica AZIGUARD a adus utilizatorilor economii de peste 3 milioane de euro!

Beneficiarii solutiei AZiGUARD si-au imbunatatit calitatea serviciilor de paza si protectie prin faptul ca analiza video si tehnologia de inteligenta artificiala completeaza, sau uneori inlocuieste paza umana.

Citeşte mai departe...

AZiGUARD - recomandari pentru analiza obiectivului ce trebuie supravegheat

In vederea implementarii serviciului de paza electronica AZiGUARD, va prezentam cateva recomandari pentru analiza obiectivului ce trebuie supravegheat.

Citeşte mai departe...

AZiGUARD - solutia de paza electronica din ce in ce mai utilizata

Solutia de paza electronica AZiGUARD asigura nu doar servicii de calitate superioara, ci si costuri mult mai mici pentru serviciile de securitate. De aceea, retele de magazine precum Selgros, Leroy Merlin, ori Centrul Logistic Auchan Stefanesti, Sediul Renault Business Connected, Locatiile Interbrands si BAT, Oscar Downstream, Automobile Bavaria, Vivre, Beciul Domnesc, folosesc deja serviciile AZiTREND.

Citeşte mai departe...

Sistemul de paza electronica AZiGUARD economiseste cel putin 25% din costurile cu paza umana!

AZiGUARD economiseste CEL PUTIN 25% din costurile cu serviciile de paza umana, in conditiile in care este si mult mai eficient decat aceasta.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Ovidiu Hriscu, Sales Director AZITREND

Ovidiu Hriscu, Sales Director Azitrend, a fost invitatul lui Cristian Hostiuc - Director Editorial la Ziarul Financiar - in studioul ZF Live.

In interviu s-au abordat mai multe subiecte referitoare la importanta din ce in ce mai mare a aplicarii Artificial Intelligence in serviciile de securitate.

Citeşte mai departe...

Sistemul AZIGUARD de paza electronica devine din ce in ce mai utilizat in Romania

AZiGUARD, “paza electronica” bazata pe platforma TRASSIR, a capatat din ce in ce mai multi clienti. Sunt deja zeci de mii de camere ce functioneaza in Romania astfel, fiind dispecerizate video cu ajutorul acestui sistem.

Citeşte mai departe...

Solutia AILET ofera datele necesare pentru BI ANALYTICS si asigura PRETUL corect la raft

Utilizatorii Ailet au crescut vanzarile cu pana la 5%!

Ailet ofera un instrument de analiza incorporat pentru a vizualiza ceea ce se intampla cu adevarat pe raft. Este o solutie care asigura ca lucrurile sunt sub control in permanenta.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online