Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Camerele HiWatch de la Hikvision: fiabilitate si accesibilitate pentru securitatea casei tale

Intr-o lume tot mai digitalizata, supravegherea video devine esentiala pentru protejarea locuintelor si afacerilor. Camerele de supraveghere sunt un instrument vital pentru mentinerea sigurantei si monitorizarea activitatilor zilnice.

Citeşte mai departe...

Argus 3 Ultra vs Argus 3 Pro: asemenari si diferente

Odata cu evolutia tehnologiei cererea pentru solutii avansate de securitate pentru locuinte continua sa creasca. In acest context, Reolink a iesit in evidenta pe piata, oferind o gama de camere de securitate inovatoare si bogate in functionalitati. Printre ofertele lor, se numara Argus 3 Ultra si Argul 3 Pro care se evidentiaza prin caracteristicile avansate de care acestea dispun.

Citeşte mai departe...

Solutii inteligente pentru securitatea casei: Integrarea camerelor de supraveghere in sistemele smart home

Odata cu tehnologia si cresterea preocuparilor legate de securitatea locuintelor, integrarea camerelor de supraveghere in sistemele smart home a devenit o necesitate pentru multi proprietari. Aceste dispozitive ofera o solutie eficienta si accesibila pentru monitorizarea si protejarea locuintelor impotriva intrusilor si altor amenintari. In acest articol, vom explora importanta camerelor de supraveghere acasa, beneficiile integrarii lor in sistemele smart home si vom prezenta in detaliu doua camere de la Reolink, liderul industriei in acest domeniu.

Citeşte mai departe...

Gestionarea eficienta a retelelor profesionale: switch-uri Dahua administrate in Cloud

Intr-o era a evolutiei tehnologice accelerate, in care schimbarile sunt la ordinea zilei, conectivitatea rapida si administrarea eficienta a retelelor devin imperative pentru succesul si performanta afacerilor moderne.

Citeşte mai departe...

Camerele Imou: Solutia eficienta si accesibila pentru securitatea rezidentiala

Securitatea locuintei tale este o prioritate, iar alegerea unei solutii eficiente si accesibile poate face diferenta. In acest sens, camerele de supraveghere Imou s-au dovedit a fi o alegere de incredere, oferind tehnologie de varf la preturi accesibile.

Citeşte mai departe...

Comunismul democratic sau egalizarea financiara a meseriilor (sau prostitutia muncii)

Acest articol vine in continuarea unui articol scris in anul 2017 (http://www.securitatesiprotectie.ro/articole-securitate/938-principiile-si-practica-afacerilor-de-securitate-privata.html), cand mare parte din activitatea noastra era pe partea securitatii la efractie, acum mare parte a activitatii este pe partea "securitatii vietii".

Citeşte mai departe...

Camera de supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo - alegerea ideala pentru securitatea proprietatilor

Intr-o era caracterizata de avansuri tehnologice rapide, unde siguranta devine o prioritate, domeniul securitatii a devenit o prezenta din ce in ce mai frecventa atat in mediul afacerilor, cat si in cel rezidential.

Citeşte mai departe...

Descopera camerele IP TiOC DUO de la Dahua

Dahua, lider recunoscut in industria securitatii, isi consolideaza pozitia cu lansarea celei mai recente serii de camere de supraveghere, TiOC DUO. Cu tehnologia avansata 3-in-1, aceasta serie redefinește standardele in materie de securitate, incorporand functii avansate precum Smart Dual Light, Active Deterrence, AI si o lentila duala de 180° pentru o monitorizare superioara si o vedere panoramica completa.

Citeşte mai departe...

Black Friday 2023 la Spy Shop: liderul pietei de securitate a pregatit reduceri de pana la 80%

Spy Shop, liderul pietei in furnizarea de echipamente de securitate, supraveghere video si sisteme fotovoltaice conform cifrei de afaceri, ce opereaza prin intermediul site-ului www.spy-shop.ro, a dat drumul super evenimentului de reduceri - Black Friday - din acest an.

Citeşte mai departe...

Beneficiile sistemului de alarma antiefractie wireless Hikvision AX PRO

Sistemele de alarma antiefractie reprezinta o masura esentiala pentru protectia locuintei si a proprietatilor. Cu o evolutie tehnologica constanta, Hikvision a introdus sistemul de alarma antiefractie wireless AX PRO DS-PWA64-KIT-WE, care aduce mai mult decat securitate – aduce liniste si control. Acest sistem reprezinta o solutie cuprinzatoare pentru securizarea spatiilor comerciale sau rezidentiale si vine impachetat cu numeroase caracteristici remarcabile.

Citeşte mai departe...

Rovision si Dahua - prezentare si testare produse

Rovision eveniment_DahuaVineri, 29 septembrie, la sediul firmei Cristal SRL, Brand Rovision, a avut loc evenimentul de prezentare si testare produse, in colaborare cu Dahua Technology Romania.

Citeşte mai departe...

Camera supraveghere Reolink Fisheye FE-W: O solutie avansata pentru securitatea casei tale

In lumea in continua evolutie a tehnologiei de supraveghere, camera supraveghere Reolink fisheye FE-W iese in evidenta ca un instrument de incredere pentru protectia casei si a afacerii tale. Cu rezolutie 6MP si o gama de caracteristici impresionante, aceasta camera este o alegere excelenta pentru oricine cauta sa-si imbunatateasca securitatea. Afla mai multe despre aceasta camera in continuare.

Citeşte mai departe...

Reolink Floodlight: solutia inteligenta pentru iluminatul exterior

Traind intr-o lume in care tehnologia avanseaza foarte repede, siguranta locuintei  devine o prioritate. Iar cand vine vorba de iluminatul si securitatea in exteriorul casei tale, nu trebuie sa te multumesti cu solutiile traditionale. De aceea, in acest articol iti vom prezenta proiectorul Reolink Floodlight WiFi. Fie ca este vorba de curtea exterioara sau garaj, acest produs inteligent combina perfect design-ul modern cu perfomantele uimitoare, fiind o solutie perfecta pentru protectia si iluminarea exteriorul casei tale.

Citeşte mai departe...

Competitia “Tehnicianul de securitate al anului 2023”

Spy Shop_logo_21RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesionala pentru industria de securitate privata din Romania, impreuna cu Spy Shop, cel mai mare importator, distribuitor si retailer echipamente de securitate din Romania, vor organiza pentru al doilea an consecutiv, cea mai importanta competitie pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul instalarilor sistemelor de securitate.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 13 vizitatori și niciun membru online