Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis Communications dezvolta tehnologie care sustine si completeaza resursa umana din domeniul securitatii

Axis Communications este lider in dezvoltarea de tehnologie de securitate, conceputa cu precadere pe baza cerintelor utilizatorilor, riscurilor curente si provocarilor viitoare. Iar pentru a se asigura ca raspunde intotdeauna cat mai bine nevoilor pietei, compania mentine o relatie stransa cu toti partenerii sai, pe care ii tine la curent cu privire la cele mai noi tehnologii si de la care afla modul in care tehnologia poate imbunatati si mai mult nivelul de securitate in diferite scenarii de utilizare, urmarind sa obtina un impact pozitiv cat mai puternic asupra calitatii vietii.

Citeşte mai departe...

Echipamente si software de imagistica 3D pentru numararea exacta a persoanelor

Axis Communications anunta lansarea echipamentului AXIS P8815-2 3D People Counter, care imbina intr-un singur dispozitiv echipamente hardware si software 3D ce faciliteaza numararea in timp real a persoanelor care trec printr-o zona predefinita. Datele pot oferi informatii despre tendintele vizitatorilor, ajutand astfel diferitele organizatii - de la magazinele comerciale la muzee - sa isi optimizeze activitatile.

Citeşte mai departe...

Axis lanseaza o noua camera 360° - Imagini de ansamblu complete si detalii excelente

Axis Communications anunta lansarea AXIS Q6100-E, o camera multidirectionala de inalta rezolutie proiectata special pentru a fi utilizata impreuna cu orice camera de retea AXIS Q61 PTZ. Aceasta permite constientizarea deplina a situatiei in spatiile deschise de dimensiuni mari sau pe strazile inguste si obtinerea de detalii cu ajutorul camerei PTZ.

Citeşte mai departe...

Solutii pentru retail de la Milestone si Axis atat pentru restrictiile pandemiei, cat si pentru o experienta mai buna de cumparare

Anul curent reprezinta o adevarata provocare pentru domeniul retail la nivel global. Toate afacerile au fost nevoite sa se adapteze pentru a supravietui si multe magazine au ales sa migreze in mediul online sau sa isi transforme sediile fizice si conditiile de lucru pentru a implementa masurile necesare pentru a-si adapta facilitatile noilor restrictii privind activitatea economica pe timp de pandemie. Deseori, acest lucru s-a tradus printr-o scadere dramatica a profitabilitatii si a performantei.

Citeşte mai departe...

Noile echipamente AXIS de tip bullet ce ofera o calitate excelenta a imaginii in conditii dificile de iluminare

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat recent lansarea modelului AXIS P1455-LE, o camera de tip bullet cu functii multiple care ofera o rezolutie HDTV 1080p cu o recurenta a cadrelor de pana la 60 fps. In scenariile cu o dinamica sporita, acest model ofera o claritate si utilitate ridicata a imaginii datorita performantelor optice, dar si a procesorului de generatie noua ARTPEC 7.

Citeşte mai departe...

Noul recorder compact dedicat aplicatiei de management video AXIS Companion

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat recorderul AXIS S3008, o solutie de inregistrare la calitate ultra-high definition, usor de instalat si compatibil cu aplicatia de video management AXIS Companion.

Citeşte mai departe...

AXIS Companion: Pentru a asigura supravegherea de baza si sprijinirea dezvoltarii afacerilor

Conceptul end-to-end dezvoltat de compania Axis, lider global in echipamente video de retea, urmareste sa propuna solutii complete de securitate adaptate nevoilor specifice in diferite domenii de activitate.

Citeşte mai departe...

Axis lanseaza un nou radar de securitate IP pentru o acoperire extinsa si o precizie ridicata

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat lansarea noului radar AXIS D2110-VE, un dispozitiv de securitate inteligent care utilizeaza o tehnologie radar avansata pentru acoperirea unei arii extinse si pentru furnizarea pozitiei exacte si a vitezei obiectului urmarit. Dispozitivul este ideal pentru protejarea in afara orelor de program a spatiilor din cadrul unei varietati de instalari la exterior, precum zonele industriale sau pentru monitorizarea parcarilor si a docurilor de incarcare.

Citeşte mai departe...

Noile camere cu carcase fixe AXIS Q1615 Mk III ofera performante premium si procesare pentru supravegherea oraselor

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat camera AXIS Q1615 Mk III, care ofera platforma perfecta pentru sistemele de analiza bazate pe inteligenta artificiala (IA) cu capacitate de deep learning. Aceasta camera de ultima generatie este o camera cu carcasa fixa, prevazuta cu un chipset dual inovator care este bazat pe un algoritm de tip learning edge unei clasificari nuantate si granulare a obiectelor.

Citeşte mai departe...

Camera AXIS Q6010-E de 360° ofera imagini de ansamblu complete si detalii excelente

Compania Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta disponibilitatea noii camere AXIS Q6010-E, o camera cu mai multi senzori si rezolutie inalta, conceputa pentru a se integra cu orice camera AXIS Q60-E. Aceasta permite constientizarea deplina a situatiilor specifice in spatii deschise de dimensiuni mari sau pe strazile inguste si posibilitatea obtinerii de detalii marite cu ajutorul camerei PTZ integrate.

Citeşte mai departe...

Imagini de ansamblu excelente si acoperire detaliata a fiecarui unghi, fara compromis

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea camerei de retea AXIS P3715-PLVE, un model cu doi senzori conceput pentru a oferi imagini de ansamblu excelente, cu unghi de vizualizare larg si o acoperire in detaliu, chiar si in conditii dificile de luminozitate. Produsul este ideal pentru utilizarea pe holurile si coridoarele scolilor, oferind flexibilitate in monitorizarea a doua pozitii diferite.

Citeşte mai departe...

Axis Talk 2020 va indeamna la explorarea noilor cai spre success

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza evenimentul regional Axis Talk 2020: ”Explore New Path to Success”. Evenimentul, organizat de aceasta data online, se adreseaza tuturor clientilor Axis, retelei de parteneri, integratori si distribuitori, precum si simpli utilizatori ai tehnologiei Axis, precum si tuturor celor interesati de tendintele in domeniul supravegherii si securitatii.

Citeşte mai departe...

Compania Axis integreaza solutiile audio in aplicatia de video management AXIS Companion

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat ca va integra gama sa de produse audio si difuzoare de retea in aplicatia de video management AXIS Companion. Aceasta facilitate pune la dispozitie beneficiile utilizarii sistemelor audio in vederea garantarea securitatii si descurajarea incidentelor, oferind totodata si simplitatea in gestionare cu care au fost deja obisnuiti utilizatorii aplicatiei AXIS Companion.

Citeşte mai departe...

Axis Communications lanseaza solutia de optimizare pentru Milestone Xprotect

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta AXIS Optimizer for Milestone XProtect – o solutie de optimizare a functionalitatilor camerelor AXIS atunci cand sunt folosite pe platforma Milestone XProtect – una dintre cele mai avansate si cele mai folosite solutii de video management software (VMS) din lume.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 17 vizitatori și niciun membru online