Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Noul recorder compact dedicat aplicatiei de management video AXIS Companion

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat recorderul AXIS S3008, o solutie de inregistrare la calitate ultra-high definition, usor de instalat si compatibil cu aplicatia de video management AXIS Companion.

Citeşte mai departe...

AXIS Companion: Pentru a asigura supravegherea de baza si sprijinirea dezvoltarii afacerilor

Conceptul end-to-end dezvoltat de compania Axis, lider global in echipamente video de retea, urmareste sa propuna solutii complete de securitate adaptate nevoilor specifice in diferite domenii de activitate.

Citeşte mai departe...

Axis lanseaza un nou radar de securitate IP pentru o acoperire extinsa si o precizie ridicata

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat lansarea noului radar AXIS D2110-VE, un dispozitiv de securitate inteligent care utilizeaza o tehnologie radar avansata pentru acoperirea unei arii extinse si pentru furnizarea pozitiei exacte si a vitezei obiectului urmarit. Dispozitivul este ideal pentru protejarea in afara orelor de program a spatiilor din cadrul unei varietati de instalari la exterior, precum zonele industriale sau pentru monitorizarea parcarilor si a docurilor de incarcare.

Citeşte mai departe...

Noile camere cu carcase fixe AXIS Q1615 Mk III ofera performante premium si procesare pentru supravegherea oraselor

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat camera AXIS Q1615 Mk III, care ofera platforma perfecta pentru sistemele de analiza bazate pe inteligenta artificiala (IA) cu capacitate de deep learning. Aceasta camera de ultima generatie este o camera cu carcasa fixa, prevazuta cu un chipset dual inovator care este bazat pe un algoritm de tip learning edge unei clasificari nuantate si granulare a obiectelor.

Citeşte mai departe...

Camera AXIS Q6010-E de 360° ofera imagini de ansamblu complete si detalii excelente

Compania Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta disponibilitatea noii camere AXIS Q6010-E, o camera cu mai multi senzori si rezolutie inalta, conceputa pentru a se integra cu orice camera AXIS Q60-E. Aceasta permite constientizarea deplina a situatiilor specifice in spatii deschise de dimensiuni mari sau pe strazile inguste si posibilitatea obtinerii de detalii marite cu ajutorul camerei PTZ integrate.

Citeşte mai departe...

Imagini de ansamblu excelente si acoperire detaliata a fiecarui unghi, fara compromis

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea camerei de retea AXIS P3715-PLVE, un model cu doi senzori conceput pentru a oferi imagini de ansamblu excelente, cu unghi de vizualizare larg si o acoperire in detaliu, chiar si in conditii dificile de luminozitate. Produsul este ideal pentru utilizarea pe holurile si coridoarele scolilor, oferind flexibilitate in monitorizarea a doua pozitii diferite.

Citeşte mai departe...

Axis Talk 2020 va indeamna la explorarea noilor cai spre success

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza evenimentul regional Axis Talk 2020: ”Explore New Path to Success”. Evenimentul, organizat de aceasta data online, se adreseaza tuturor clientilor Axis, retelei de parteneri, integratori si distribuitori, precum si simpli utilizatori ai tehnologiei Axis, precum si tuturor celor interesati de tendintele in domeniul supravegherii si securitatii.

Citeşte mai departe...

Compania Axis integreaza solutiile audio in aplicatia de video management AXIS Companion

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat ca va integra gama sa de produse audio si difuzoare de retea in aplicatia de video management AXIS Companion. Aceasta facilitate pune la dispozitie beneficiile utilizarii sistemelor audio in vederea garantarea securitatii si descurajarea incidentelor, oferind totodata si simplitatea in gestionare cu care au fost deja obisnuiti utilizatorii aplicatiei AXIS Companion.

Citeşte mai departe...

Axis Communications lanseaza solutia de optimizare pentru Milestone Xprotect

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta AXIS Optimizer for Milestone XProtect – o solutie de optimizare a functionalitatilor camerelor AXIS atunci cand sunt folosite pe platforma Milestone XProtect – una dintre cele mai avansate si cele mai folosite solutii de video management software (VMS) din lume.

Citeşte mai departe...

OPTEX lanseaza noile solutii de detectie pentru exterior cu acoperire larga din seria QX INFINITY

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, a lansat seria de senzori QX INFINITY, care asigura o acoperire pe distante de pana la 12 metri, la un unghi de pana la 120 de grade, fiind potriviti pentru montare la exterior – atat la inaltime, cat si in modul ”Pet alley (0,8-1,2m)”.

Citeşte mai departe...

Axis Communications anunta doua noi difuzoare de retea pentru descurajarea persoanelor rau-intentionate

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat lansarea unui nou mini-difuzor de retea accesibil care poate fi montat aproape oriunde, precum si a unei goarne pentru utilizare in orice mediu de exterior si in orice climat. Ambele difuzoare permit utilizatorilor sa reactioneze la incidentele detectate de camerele video si sa descurajeze persoanele rau-intentionate prin difuzarea de mesaje in direct sau preinregistrate, transmise clar, de fiecare data.

Citeşte mai departe...

Paza Elecronica gratuita timp de 2 luni de la AZIGUARD

In aceasta situatie dificila, cu care pana acum nu ne-am mai confruntat, AZiTREND a hotarat sa nu stea deoparte! Venim in sprijinul celor care, fortati de imprejurari, au dificultati in asigurarea operatiunilor de securitate prin restrangerea activitatii.

Citeşte mai departe...

Axis Communications extinde seria AXIS M30 cu noi modele ultra-compacte de tip dome

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta extinderea seria M30 prin lansarea unor noi camere ultra-compacte de tip dome, pentru o supraveghere discreta si o eficienta imbunatatita a activitatilor comerciale. Aceste camere fixe dispun de functie zi/noapte si tehnologie WDR care confera claritate chiar si atunci cand scena contine atat zone intunecate cat si zone luminoase.

Citeşte mai departe...

Cum tehnologia a imbunatit siguranta Presedintiei bulgare a Consiliului Uniunii Europene

Ministerul de interne al Bulgariei si Municipalitatea Sofiei in parteneriat cu Milestone Systems au creat un sistem integrat de securitate automatizat pentru imbunatatirea sigurantei publice in timpul presedintiei bulgare din 2018 a Consiliului Uniunii Europene. Succesul proiectului denumit Sofia Safe City a dus la implementarea sa la nivel national si a fost prezentat spre a fi luat in considerare de catre alte viitoare orase gazda ale Consiliului Presedintiei UE.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 11 vizitatori și niciun membru online