Publicitate | Harta site | Contact

 

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

Morar sigla

  

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

 

Despre noi

TINERI (asa credem noi), profesionisti si seriosi (asa spun clientii). De fapt nu ne place sa le spunem clienti. Mai degraba prieteni. Da. Prieteni. Si le multumim. Cati sunt? Peste 500. Medii, mari si foarte mari. De unde asa multi? Pai, nici noi n-am stat degeaba. Am creat si alte portaluri si anuare: Anuarul Firmelor de Consultanta si Audit din Romania, www.anuaruldeconsultanta.ro, www.bizmaker.ro - portal de afaceri.

Vreti sa fim prieteni? Asteptam sa ne provocati.

Echipa KLAUS MEDIA PRESS

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online