Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Digital Tech Trading - sisteme de supraveghere si camere de securitate

Siguranta in afaceri, siguranta nationala, siguranta acasa, ferestre securizate, siguranta, siguranta, siguranta! Se pare ca despre asta este vorba pretutindeni astazi, dar pe buna dreptate. Niciodata nu poti fi in siguranta perfecta, oriunde te-ai afla, oriunde ai locui sau la orice ora. Singura metoda reala pentru a fi in siguranta este sa fii pregatit pentru orice.

Cea mai buna metoda este, inainte de a folosi camere de supraveghere, sa incepi cu siguranta casei si de acolo sa pornesti mai departe. Incuietorile potrivite pot impiedica pe cineva sa intre la tine in casa si sa se faca comod. Desigur, depinde doar de tine sa ai grija ca totul sa fie incuiat atunci cand pleci de acasa.

De acolo, urmatorul pas este securizarea ferestrelor. Este uimitor sa descoperiti cate persoane pleaca de acasa fara sa-si inchida sau sa blocheze ferestrele. Acest fapt este primit de catre infractori ca o invitatie de a intra in casa si a-si completa bunurile proprii cu cele din casa ta. Fiti atenti sa incuiati toate ferestrele atunci cand plecati, si daca este cazul, procurati-va protectie suplimentara (grilaje).

Partea finala a puzzle-ului este sa va interesati despre instalarea unui sistem de camere de supraveghere. Pentru unii, acest lucru poate parea deplasat sau exagerat. Oricum ar fi, trebuie doar sa urmariti stirile de la televizor timp de 10 minute si va veti convinge ca este o masura absolut normala, chiar recomandata. ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa ajungeti un numar de ordine pe lista unui infractor. Exista un numar destul de mare de camere de supraveghere care pot fi cumparate la un pret rezonabil, si care va vor ajuta sa va depasiti temerile.

Daca doriti o supraveghere video de baza, un nivel mai sus decat doar incuietoarea de la usi, trebuie doar sa va achizitionati cateva camere cu vedere pe timp de noapte, sa le instalati in jurul casei si va veti simti mult mai in siguranta decat inainte.

Daca sunteti interesat de un sistem complex si complet de supraveghere video, exista sisteme care pot cuprinde pana la 16 camere supraveghere video de rezolutie inalta, care pot vedea si pe timp de zi, si pe timp de noapte, si care vor detecta intrusii de la distante de pana la 1,5 km. Desigur, siguranta la asemenea standarde vine cu un pret pe masura. Dar fiti linistiti, pentru ca, exista cu siguranta o infinitate de combinatii intre cele doua extreme, care vor vor corespunde nevoilor tale si se vor incadra in bugetul alocat.

Atunci cand vorbesti despre securitate, lucrurile nu se limiteaza doar la casa ta. Serviciul este locul in care, cei mai multi dintre noi, ne petrecem cea mai mare parte a zilei. De aceea, cu totii trebuie sa ne simtim in siguranta la birou. Securitatea afacerilor, cea care trateaza locurile de munca, supravegherea in timpul serviciului, este luata foarte in serios si investitiile in domeniu sunt serioase. Angajatorul si angajatul trebuie sa fie pregatiti pentru orice situatie.

Nevoie de siguranta nu va disparea niciodata; de fapt, este in crestere continua, mai ales in contextul in care criminalitatea este in crestere. Industria ocupata de camere de supraveghere, sisteme de supraveghere, chei si dispozitive de securitate se va extinde continuu, si intotdeauna vor aparea produse mai bune decat cele de ieri. Tot ce trebuie sa faceti este sa va procurati un astfel de "paznic".
Ecamere.com ofera o gama larga ce poate acoperi toate nevoile dvs referitor la camere de supraveghere.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 27 vizitatori și niciun membru online