Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Axis prezinta noi encodere video pentru o migrare eficienta

Noile encodere video AXIS M7016 si AXIS P7216 fac trecerea de la sistemele analogice la o solutie video de retea mult mai eficienta si mai flexibila decat oricand. Noile encodere video de 16 canale ofera full frame rate la toate rezolutiile si pentru simplificarea instalarii, un singur port Ethernet care deserveste toate cele 16 canale.

Axis Communications, lider mondial in domeniul video de retea, prezinta doua completari semnificative la linia sa de encodere video. Oferind full frame rate, noul Axis M7016 ofera o intrare atractiva, eficienta si usoara in mediul video de retea. Noul AXIS P7216 flexibil, in plus, ofera audio, I/O si este dotat cu un slot SFP, care permite utilizarea fibrei optice. Slot-ul SFP prevede de asemenea, posibilitatea de redundanta in retea. Daca modul SFP a esuat, traficul de date se va comuta automat la portul Ethernet. Aceste noi encodere video au fost dezvoltate pentru a satisface nevoile pentru instalatiile mici si mijlocii, aflate de exemplu in vanzarea cu amanuntul.

"Acest plus fata de gama noastra de succes de encodere video face posibila migrarea de la instalatiile analogice la lumea digitala, pentru un public mai larg", spune Erik Frännlid, Director Product Management al Axis. "Ne-am concentrat pe reducerea costului pentru a face aceste produse noi, optiunea cea mai atractiva de pe piata. Dar, am adaugat, de asemenea, unele caracteristici benefice. Va oferim acum full frame rate in Seria M70, astfel puteti avea parte de o supraveghere video lina si de buna calitate. Seriea AXIS P72 pe de alta parte, este o alegere excelenta si flexibila, atat cu fluxuri video cat si audio."

Ambele encodere video sunt livtare cu sursa de alimentare, ofera H.264 si Motion JPEG simultan si ofera patru sloturi micro SD pentru carduri de memorie de pana la 64 GB (cardul nu este inclus).

AXIS M7016 si AXIS P7216 sunt suportate de catre AXIS Camera Station Video Software, precum si de Application Development Partner Program al Axis". Mai mult, encoderele video suporta AXIS Camera Companion, Hosted Video si ONVIF pentru integrare usoara in diverse sisteme.

Noile encodere video vor fi disponibile la comanda in octombrie 2013, prin canale de distributie Axis. Kituri de supraveghere la preturi accesibile, inclusiv encodere si licente AXIS Camera Station de 16 camere vor fi de asemenea disponibile.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 19 vizitatori și niciun membru online