Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

ALFA SECURITY GROUP

ALFA SECURITY GROUP, prin serviciile pe care le presteaza in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor, precum si al protectiei persoanelor, va propune solutii eficiente pentru ca:
- viata dumneavoastra, averea personala, familia, afacerile  si valorile pentru care sunteti raspunzator in activitatea profesionala sa fie in siguranta;
- sa nu fiti afectati de evenimente nedorite de tipul atacurilor la persoana, talhariilor sau amenintarilor directe de orice natura, spargerilor, furturilor, incendiilor etc. si sa va concentrati nestingheriti atentia asupra activitatilor profesionale sau recreative.

ALFA SECURITY GROUP dispune de specialisti cu experienta in domeniul protectiei informatiilor firmei, sens in care va poate asigura, la cerere, in baza unei negocieri prealabile, urmatoarele servicii:
• elaborarea normelor interne privind  protectia datelor, informatiilor, documentelor cu caracter “secret de serviciu”, sub raportul evidentei, pastrarii, multiplicarii, manipularii, transportului, transmiterii, elaborarii, arhivarii si distrugerii, precum si al nivelelor de acces din partea personalului firmei si a raspunderii pe care o impun acestora;
Precizam ca, in conformitate cu H.G. 781/25.07.2002, persoanele juridice de drept public sau privat care utilizeaza informatii “secrete de serviciu”, sunt obligate ca in termen de 60 de zile de la publicarea hotararii in Monitorul Oficial, sa emita norme proprii de aplicare a acesteia.
• elaborarea planurilor de protectie a informatiilor firmei, sub raportul: prevenirii scurgerii de date si informatii de natura a prejudicia interesele si imaginea acesteia;
• acordarea de consultanta privind organizarea structurilor interne de securitate si protectie a informatiilor firmei, conform reglementarilor in vigoare, si instruirea componentilor acestora, pentru indeplinirea corespunzatoare a serviciilor specifice.

str. Atomistilor nr. 1A, Magurele, jud. ILFOV
str. Neajlov nr. 1B, Voluntari, jud. Ilfov
Tel.: 021.457.47.51; 0722.203.200; 0728.800.155
Fax: 021.270.32.52
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.alfasecuritygroup.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online