Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

MORAR PAZA SI PROTECTIE

Experientele dobandite in delungata activitate de prevenire si combatere a infractiunilor pe linie de violenta si a spargerilor comise impotriva persoanelor juridice si fizice si cea de a prindere a infractorilor.
In urma analizei starii infractionale ne-a determinat sa punem experienta in nevoia cetatenilor pentru prevenirea si paza bunurilor dobandite.
Infiintata in anul 2003, societatile Morar Paza si Protectie si Morar Security sunt societati cu raspundere limitata care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana respectiv legea 333/2003 si alte dispozitii legale care reglementeaza activitatea in domeniu.
S.C. Morar Paza si Protectie si SC Morar Security au ca obiect de activitate paza, investigatia si protectia bunurilor si persoanelor, supraveghera sistemelor de alarma prin comunicare GSM si GPRS precum si activitati de proiectare, montare, intretinere si productie a sistemelor de alarma, fiind autorizata de catre Ministerul de Interne si Administratia Publica.
Societatea este incontinuu actualizata cu noile tehnologii de monitorizare pentru reducerea timpului de interventie.

Distinctii
2004 - Locul Intai in Topul Firmelor in Jud. Arad
2006 - Locul Doi in Topul Firmelor in Jud. Arad
2007 - Locul Trei in Topul Firmelor in Jud. Arad
2008 - Locul Trei in Topul Firmelor in Jud. Arad
2009 - Locul Doi in Topul Firmelor in Jud. Arad
2009 - Distinctie de Excelenta in Topul Firmelor

www.securityarad.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online