Publicitate | Harta site | Contact

Force1 logo

Skut logo

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

Elnet logo2

Hesper logo

Morar sigla

Siemens logo bun

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 YLI logo 2016

 

Rottner Security logo

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo

 Ariola sigla

 

 Livco sigla

Valahia sigla

Nera sigla_catalog

 Activ sigla

 

AVAG Security Service

AVAG Security Service va ofera servicii de calitate prin specialisti cu experienta de peste 20 ani in domeniul sistemelor de securitate/supraveghere si al automatizarilor, cu certificari ale formatorilor profesionali recunoscuti de catre autoritatile in domeniu din Romania (ARTS, MECTS etc.). Ne preocupam permanent de pregatirea continua a angajatilor prin cursuri si seminarii organizate de producatorii de echipamente, pentru a fi mereu la curent cu noutatile si practicile in domeniu.

Ne propunem sa oferim servicii excelente clientilor nostri, la un pret corect de piata, calitate superioara, sa raspundem tuturor nevoilor clientilor, sa respectam etica profesionala si sa respectam confidentialitatea clientilor si a cerintelor acestora.

AVAG Security Service
Tel.: 0756.407.135
Fax: 0318.157.481
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.avagsecurity.ro; www.avag.ro

Director general: ing. Valentin Magyar

Anuarul Firmelor de Securitate 2016

AFS 2016 coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 52 vizitatori și niciun membru online