Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AVAG Security Service

AVAG Security Service va ofera servicii de calitate prin specialisti cu experienta de peste 20 ani in domeniul sistemelor de securitate/supraveghere si al automatizarilor, cu certificari ale formatorilor profesionali recunoscuti de catre autoritatile in domeniu din Romania (ARTS, MECTS etc.). Ne preocupam permanent de pregatirea continua a angajatilor prin cursuri si seminarii organizate de producatorii de echipamente, pentru a fi mereu la curent cu noutatile si practicile in domeniu.

Ne propunem sa oferim servicii excelente clientilor nostri, la un pret corect de piata, calitate superioara, sa raspundem tuturor nevoilor clientilor, sa respectam etica profesionala si sa respectam confidentialitatea clientilor si a cerintelor acestora.

AVAG Security Service
Tel.: 0756.407.135
Fax: 0318.157.481
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.avagsecurity.ro; www.avag.ro

Director general: ing. Valentin Magyar

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online