Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

UR Fog - solutia optima impotriva hotilor, de la AZiTREND

Vin Sarbatorile! Foarte multi dintre noi plecam in aceasta perioada a anului, care este insa cea mai intensa si pentru hoti. Sistemele de alarma conectate la un dispecerat lasa un timp de actiune pentru infractori de minim 3-5 minute, pana la sosirea echipajelor de interventie. Absolut suficient pentru cei care vor sa fure, indiferent ca este vorba de o locuinta, un magazin, sau un depozit. Ei actioneaza extrem de rapid, pana intr-un minut.

In aceste cazuri, UR Fog este solutia optima, care lanseaza ceata instantaneu, cu tunuri profesioniste. Astfel se alunga infractorii, sau chiar sunt blocati in interior, pana la sosirea interventiei.

Asa cum vedeti si in video, unde este o inregistrare din urma cu cateva zile, sistemul UR Fog este extrem de eficace in aceste cazuri.

Cu siguranta, daca va veti echipa locuinta, magazinul, biroul, depozitul, sau orice alta incinta cu asa ceva, veti avea Sarbatori linistite.

Ceea ce va si dorim!

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online