Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

RETAIL SAGA – Episode 6

Cum poti creste vanzarile cu 3-5% gestionand corect disponibilitatea marfurilor la raft

Continuam si in acest episod sa va prezentam beneficiile aplicatiei Intelligence Retail. Solutia noastra inovatoare IoT (Internet of Things) poate ajuta un retailer sa automatizeze complet procesul de audit al raftului, astfel incat magazinele pot maximiza vanzarile printr-un sortiment mai bun, actualizat la timp si o executie optima a planogramelor.

Dintr-un studiu al Zebra Retail Vision, reiese faptul ca pana in 2021, 70% dintre comerciantii cu amanuntul intentioneaza sa investeasca in IoT, 68% in aplicatii de Artificial Intelligence si 57% in automatizari.

Performanta fiecarui sortiment sau brand la raft este recunoscuta automat in fotografiile capturate cu un simplu telefon mobil, sau cu o camera fixa, la anumite intervale de timp. Acestea se compara cu merchandising guidelines, iar in urma analizei, se genereaza task-uri pentru angajatii magazinelor, pentru a aranja sau completa stocurile din raft. Prin aceasta solutie, disponibilitatea produselor la raft este mai mare cu 6%, generand vanzari cu 3-5% mai mari.

Aplicatia Intelligence Retail se poate dezvolta pentru un numar oricat de mare de magazine. In prezent, sunt analizate lunar peste 20.000 de SKU, prin peste 2 milioane de fotografii.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online