Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Noii senzori OPTEX WX Shield asigura detectie panoramica la 180 de grade pentru exterior

Compania OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, a lansat seria de senzori WX Shield, ce asigura un unghi panoramic de detectie, de 180 de grade si pot fi utilizati la exterior, adresandu-se atat obiectivelor rezidentiale, cat si spatiilor comerciale.

Ingloband ani de experienta in detectia intruziunii si protectia perimetrelor, senzorii Optex cu tehnologie PIR (Passive InfraRed) din seria WX Shield si cei de tip cortina din seria BX Shield s-au bucurat in cei circa doi ani de existenta pe piata de nenumarate aprecieri din partea utilizatorilor si integratorilor, datorita flexibilitatii dovedite, a eficientei si raportului calitate/pret excelente. Toate aceste calitati sunt specifice si noilor modele WX Shield, o noua generatie de senzori PIR, conceputi pentru utilizare la exterior si capabili sa asigure un unghi de detectie de 180 de grade, cu o raza de acoperire de 12m, fiind recomandati atat pentru perimetre rezidentiale, cat si pentru obiective comerciale.

Cele patru noi modele din seria WX Shield vin in completarea seriei WX Infinity si sunt proiectate plecand de la aceeasi eficienta superioara de detectie ce caracterizeaza toti senzorii Optex. Totodata, capabilitatea de detectie la un unghi de 180 de grade reprezinta o caracteristica ideala pentru protejarea obiectivelor de mari dimensiuni. In plus, seria WX Shield asigura un nivel ridicat de flexibilitate, permitand instalarea in pozitii diferite, astfel ca utilizatorul poate alege intre inaltime (0.8-1.2m) si instalare la inaltime (2m). In functie de configuratia perimetrului care trebuie securizat, se poate opta pentru montare pe un perete sau pe stalp, cu ajutorul adaptorului optional PMP-01. De asemenea, detectia este impartita in doua zone independente, fiecare cu un unghi de 900 si cu setari, sensibilitati si alarme configurabile separat. In practica, aceasta abordare poate fi folosita, de exemplu, pentru declansarea unei alarme de proximitate in cazul unei detectii in zona stanga si a unei inregistrari video in cazul unei detectii in zona dreapta.

Noua serie WX Shield este alcatuita din doua modele PIR si doua modele dubla tehnologie. Astfel, WXS-AM si WXS-RAM sunt prevazute cu cate patru module PIR, pentru a oferi 2 niveluri de detectie stanga/dreapta cu capabilitatea de a deosebi o persoana de un animal. Pe langa cele 4 module PIR, senzorii WXS-DAM si WXS-RDAM inglobeaza si 2 module cu microunde, fiind in acest fel asigurate 3 niveluri de detectie stanga/ dreapta, cu o precizie deosebit de ridicata. In ambele cazuri, utilizatorul poate opta pentru un dispozitiv alimentat cu fir (WXS-AM si WXS-DAM) sau cu baterie (WXS-RAM si WXS-RDAM). Excluderea anumitor zone este si ea posibila, prin implementarea a doua instrumente de mascare diferite.

In primul caz, utilizatorul are posibilitatea de a regla lentila astfel incat sa excluda portiunile de la extremele zonei de acoperire unde nu este dorita detectia, in timp ce a doua situatie presupune  mascarea unor regiuni din aria de detectie, operatia fiind posibila prin montarea placilor de mascare.. Pentru utilizatorii care au nevoie de detectie numai in intervalele cu un nivel redus de lumina ambientala, a fost implementat si un mod de noapte, ce poate fi utilizat suplimentar si pentru controlul iluminatului. Protectia impotriva sabotajului s-a bucurat si de aceasta data de o atentie deosebita, astfel incat noile dispozitive sunt prevazute cu declansatoare ce activeaza alarma atat in cazul inlaturarii capacului frontal, cat si in cazul inlaturarii senzorului de pe perete.

Pe langa functionalitatea avansata si performanta lor de top, noile solutii de detectie Optex din seria WX Shield beneficiaza si de un design conceput pentru a simplifica procedeul de instalare si configurare. Astfel, ele folosesc carcase speciale, ce nu necesita suruburi pentru montarea/demontarea capacelor frontale sau pentru instalarea/inlaturarea unitatii principale. In plus, toate componentele utilizate pentru ajustari sunt colorate in albastru, facand identificarea lor mai usoara, iar testul automat de detectie a miscarii este declansat de indata ce s-a inchis capacul frontal, incheindu-se dupa 3 minute. Toate aceste masuri aparent simple reduc semnificativ timpul necesar instalarii si complexitatea configurarii, ceea ce contribuie la diminuarea costurilor de punere in functiune a unui sistem de securitate performant.

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online