Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

RETAIL SAGA – Episode 8

Cum se pot reduce unele cheltuieli operationale cu pana la 80%

Aplicatia Intelligence Retail pentru smart retail ofera solutii de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitala a fotografiilor din magazine. Utilizarea ei reduce costurile auditului in punctele de vanzare, specifice retail-ului, conduce la cresterea vanzarilor, mareste profitabilitatea si consolideaza loialitatea clientilor.

Solutia IoT de la AZiTREND, de tip „product identification & analytics”, ajuta retailer-ul sa automatizeze complet procesul de audit al marfii la raft, astfel incat se pot maximiza vanzarile printr-un sortiment actualizat in timp util si o executie optima a planogramelor.

Toate acestea se realizeaza in doar 3 pasi:

1 - Se fotografiaza raftul cu produsele ce trebuie monitorizate
2 - Fotografiile se incarca in aplicatie
3 - In cateva secunde, se obtin rezultatele analitice complete, referitoare la situatia in timp real a stocului de marfa la raft, impreuna cu grafice, rapoarte, si task-uri imediate pentru personalul magazinului.

Rapoartele detaliate, pe fiecare punct de vanzare sau agregate pe reteaua de magazine, contin date despre prezenta la raft, pozitionare, mod de prezentare, promotii, sau indicatii de pret.

In plus, Intelligence Retail genereaza vanzari cu 3 – 5% mai mari.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 8 vizitatori și niciun membru online