Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

RETAIL SAGA – Episode 5

Magazinul viitorului, acum! Prin aplicatia Intelligence Retail

Asa cum v-am prezentat in episodul anterior, Intelligence Retail poate genera rapoarte extrem de precise, detaliate, in real time.

Asa cum de vede in video, modul de utilizare este extrem de facil, pentru ca fotografiile marfurilor de la raft pot fi facute cu telefonul mobil inclusiv de angajatii sau managerul magazinului, apoi sunt introduse in aplicatie. Aceasta identifica si recunoaste fiecare produs de pe raft si pozitionarea lui si compara cu modelul de planigrama sau cu ghidul de merchandising. Se genereaza o multitudine de rapoarte, ce se pot sintetiza la nivelul fiecarui magazin, produs, gama, sau producator, apoi se pot agrega pe orase, zone de vanzari, sau la nivelul intregii retele.

Rapoartele pot fi despre: prezenta la raft (On Shelf Availability, Out Of Stock, Share Of Shelf, Numerical Distribution), pozitionare (Product location, Shelf standards, Brand blocks, Eye level), mod de prezentare (Facing compliance, Share Of Shelf compliance, Shelf index compliance), promotii (POSM, Secondary display, Promoted SKUs, Promotion compliance), sau indicatii de pret (Price intelligence, Price tag compliance, Promo prices).

Principalele beneficii, pe langa raportarea exacta si atat de detaliata in timp real, sunt reducerea costurilor de audit al vanzarii, pana la 80% si cresterea vanzarilor cu 3-6%!

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online