Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Solutii integrate pentru obiective industriale - dispeceratele video

In ultimii ani, am vizitat mai multe obiective industriale care erau dotate cu dispecerat video. Mai toate au unul, maxim doi dispeceri ce urmaresc display-urile din fata lor.

Unele dintre ele afisand cate 16 sau 32 de camere video, iar unul sau doua dedicate unei singure camere, de obicei poarta de acces principala, sau cea din spate, sau cate o zona periferica unde este frecventa mai mare de furturi. Rareori sunt pe ecranul principal imagini dintr-o hala de productie, sau din cladirea administrativa.

Credem ca ati prins imaginea, altfel destul de raspandita.

Este eficient un astfel de dispecerat? Imaginile video sunt folosite reactiv, daca s-a constatat un furt, un incident, sau, in cele mai nedorite situatii, un accident. Atunci, toata lumea vrea imaginile, rapoartele de timp, sa sa documenteze evenimentul. Iar dispecerii si seful de obiectiv cauta ore intregi imaginile captate de fiecare camera, pana determina cu exactitate data si ora necesara. Uneori, exact in perioada aceea nu a functionat o camera video, sau sistemul nu a fost in parametri. Iar dispecerul video o fi atipit, ca, de! e si el om si e greu sa stai cu ochii-n ecranele alea 12 ore in continuu si sa nu se-ntample nimic.

TRASSIR schimba total abordarea! Revenim in episodul urmator cu toate informatiile.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online