Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Dispecerate video performante cu solutia TRASSIR

Dispeceratul video performant cu solutia TRASSIR are interfata video ergonomica, din care pot fi gestionate toate sistemele video, control acces si efractie din orice locatie.

Statie grafica cu pana la 12 monitoare, video wall integrat, cu afisarea simultana chiar si a sute de camere live sau din arhiva, cand este nevoie.

Halele, depozitele, camerele video, usile de control acces, zonele de efractie, etc. sunt accesibile la un clic distanta, prin amplasarea pe harti multinivel, de la harta tarii, pana la planul unui etaj de cladire.

Regulile de afisare a fluxurilor video pe monitoare se adapteaza activitatii fiecarui beneficiar, pentru cresterea randamentului operatorului din dispecerat. Sunt afisate automat pe monitoare doar fluxurile video din zonele unde se intampla activitati relevante: deschiderea portii de la rampa de incarcare/descarcare pentru camioane, detectie de persoane in zonele restrictionate, declansare senzor efractie, incendiu sau de la orice alt dispozitiv extern.

Controlul accesului auto (identificare placute de inmatriculare) sau personal (control acces) din toate locatiile folosind o baza de date comuna.

Prin folosirea unui dispecerat centralizat TRASSIR, nu mai e nevoie de prezenta fizica a angajatilor in teren pentru supravegherea activitatilor importante.

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 24 vizitatori și niciun membru online