Publicitate | Harta site | Contact

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Matrix logo_2017

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 Ippon sigla

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

RETAIL SAGA – Episode 4

O noua aplicatie de Artificial Intelligence pentru Intelligence Retail

Intelligence Retail ofera solutii de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitala a fotografiilor din magazine. Se reduc costurile auditului in punctele de vanzare, cresc vanzarile si profitabilitatea si sporeste loialitatea clientilor.

Folosind expertiza profunda in retail si combinand-o cu Artificial Intelligence, Intelligence Retail imbunatateste vanzarea in retail, crescand veniturile cu servicii inovatoare de masurare a pietei. In plus fata de telefoanele mobile si tablete, Intelligence Retail a creat parteneriate cu principalii inovatori ai tehnologiilor IOT, folosind inclusiv camere fixe, robotica si multe altele, cu scopul de a capta in detaliu realitatea vanzarilor din magazine.

Pe scurt, este o aplicatie de „Product Detection, Identification and Recognition”, ce poate analiza fotografiile din magazine. Apoi stabileste exact, la nivel de SKU, sortimentele si brandurile prezente, compara cu standardele de prezentare etc. Mai mult, se pot genera orice tip de rapoarte din toate magazinele din retea, agregate chiar la nivel national.

Vom reveni cu informatii, pentru ca suntem convinsi ca aceasta aplicatie va revolutiona, cu siguranta, retailul inteligent!

Anuarul Firmelor de Securitate 2019

AFS 2019_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 10 vizitatori și niciun membru online