Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Paza si protectie

CPI SECURITY INTERNATIONAL

CPI SECURITY ofera o gama variata de servicii de securitate:
• Consultanta privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor;
• Consultanta privind garda de corp si transport de valori;
• Servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor;

Citeşte mai departe...

GAL SECURITY SERVICES

Noi, GAL SECURITY SERVICES, suntem:
- personal cu o ampla experienta in organizarea si managementul sistemelor de paza;
- specializati in paza si protectia obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor.

GAL Security Services presteaza activitatii de paza, protectie, monitorizare-interventie pentru:

Citeşte mai departe...

Romanian Security Systems

Serviciile de paza Romanian Security Systems sunt concepute pe formatul unui Mix de securitate complet, care sa acopere toate nevoile clientilor nostri, punand la dispozitie o gama variata, ce a fost dezvoltata constant pe parcursul celor 30 de ani de experienta pe piata de profil, respectiv:

Citeşte mai departe...

CGPB Securitate

CGPB Securitate este o companie cu 10 ani de experienta in domeniul securitatii civile. Domeniul nostru principal de activitate este serviciul de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, oferind totodata si consultanta in domeniul securitatii fizice.

Citeşte mai departe...

ORION SECURITY

Societatea Orion Security S.R.L. presteaza servicii de paza in baza licentei eliberate de IGPR – Directia de Ordine Publica cu nr. 1649/P/2010.

Citeşte mai departe...

ANUBIS SECURITY

Societatea Anubis Security S.R.L. presteaza servicii de paza in baza licentei eliberate de IGPR – Directia de Ordine Publica cu nr. 3129/P/2018 si servicii in domeniul sistemelor de securitate in baza licentei eliberate de IGPR – Directia de Ordine Publica cu nr. 4978/T/15.04.2019.

Citeşte mai departe...

PREMIUM SECURITY

Premium Security este o societate de securitate, adaptata evolutiilor si cerintelor curente din piata de profil.
- Furnizor de servicii de securitate integrate la nivel national;
- Implementator de servicii: paza umana, monitorizare si interventie, consultanta de specialitate, tehnice, evaluarea riscului,evenimente speciale, gardare si insotire;

Citeşte mai departe...

FGL Security

Securitate cu factor uman
FGL SECURITY dispune de agenti de paza special pregatiti, atestati profesional sa previna, sa depisteze si sa combata orice activitate perturbatoare in perimetrul pazit.

Servicii de calitate
Profesionalismul ofera garantia reusitei in toate proiectele propuse.
Societatea noastra este asigurata la Groupama.

Citeşte mai departe...

ONE STAR SECURITY

ONE STAR SECURITY – Numarul 1 in combaterea efractiei

La ONE STAR SECURITY garantam si raspundem de siguranta dumneavoastra. Cu peste 150 de clienti importanti si o cifra de afaceri de 1.581.863 de lei, suntem compania cu cea mai rapida ascensiune de pe piata serviciilor de paza si protectie din judetul Constanta. Misiunea noastra este sa preintampinam si sa neutralizam orice infractiune de furt executata de catre elemente isolate sau de bande organizate.

Citeşte mai departe...

S.P.I. SECURITY

Infiintata in anul 2007 de o echipa de profesionisti, compania de paza si protectie S.P.I. SECURITY vine in intampinarea necesitatilor oricarei societati particulare sau de stat, organizatii, persoane private si in general oricarei entitati ce isi doreste sa fie protejata profesional sau sa-i fie asigurata linistea si bunurile mobile sau imobile.

Citeşte mai departe...

SCUT NOVADOR

Scut Novador_logo_bunSocietatea SCUT NOVADOR este organizata pe servicii si compartimente de paza, astfel :
- SERVICIUL DE PAZA SI PROTECTIE.
- DISPECERAT DE MONITORIZARE SISTEME DE ALARMARE.
- COMPARTIMENTUL INTERVENTIE MOBILA.
- EVALUATOR DE RISC.

- Presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agentii economici din sectorul public si privat: paza sedii firme, unitati de productie, depozite, scoli, licee si gradinite, complexe comerciale, banci, targuri, expozitii, case de schimb valutar si amanet, resedinte si bunuri private (case, vile, ambarcatiuni, utilaje si tehnica auto)etc.

Citeşte mai departe...

SECURITY MANAGEMENT

Security management logo 2016SECURITY MANAGEMENT, una din principalele Companii din Suceava ce activeaza in industria de securitate, a luat fiinta in anul 2008.
Compania este detinatoarea unor tehnologii de inalta calitate si inovatie, implementate sub indrumarea celor mai buni specialisti.

- Avem aproape 230 de angajati.
- Dispunem de o flota de peste 11 autovehicule.
- In prezent, compania SECURITY MANAGEMENT detine primul loc ca marime pe piata securitatii din Suceava, cu o consolidare bugetara considerabila.

Citeşte mai departe...

EUROGUARD

EUROGUARD
Tel.: 0245.220.659, 0730.098.098
Fax: 0245.220.659
Adr.: Calea Domneasca nr. 155, Targoviste, jud. Dambovita
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.euroguardsecuritate.ro
Administrator: Gheorghe Mocanescu

TEHNO SECURITY OMEGA

Tehno-Security Omega logo bunTEHNO SECURITY OMEGA SRL este un furnizor al serviciilor de securitate, fiind licentiata de I.G.P.R. prin Licenta nr. 2011/P/2011 reinoita 2014 – pentru activitati de paza si securitate si Licenta nr. 2347/T/2011, reinoita 2014 – pentru activitati de instalare si intretinere sisteme alarma si antiefractie. Societatea noastra are lucratori in domeniul de securitate cu o experienta de peste 12 ani, desfasoara activitati atat pe plan judetean cat si national si ofera urmatoarele servicii:

Citeşte mai departe...

UNIFORCE SECURITY

Uniforce logo rosu bunUniforce Security este o companie romaneasca, prestatoare de servicii private de securitate, care isi asuma si respecta promisiunea de valoare facuta clientilor. Uniforce Security se preocupa si se ocupa de asigurarea securitatii pentru fiecare proprietate.

SERVICII PREMIUM DE SECURITATE FIZICA

Criterile de selectie si pregatire a personalului, evaluarea constanta si permanenta, metodologia proprie auditata, politicile si procedurile de securitate ne recomanda ca pe un bun furnizor de servicii premium.

Citeşte mai departe...

PIROS SECURITY

Piros logo_portalPIROS SECURITY este o societate romaneasca cu capital integral privat, cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, care isi desfasoara activitatea atat in municipiul Arad cat si in localitati diverse din judetul Arad si din alte judete din tara. Beneficiarii nostri sunt firme si companii romanesti, straine sau mixte, iar obiectivele pazite de agentia noastra sunt de interes strategic, obiective de importanta deosebita, obiective particulare, iar acestea pot fi cu profil comercial, centre de afaceri, obiective industriale, cladiri si birouri, regii autonome, banci, sedii de firme, spatii de productie etc.

Citeşte mai departe...

P. DUSSMANN SECURITY SERV

P. DUSSMANN SECURITY SERV
Tel.: 021.201.79.83; 0733.967.949
Fax: 021.222.16.85
Adr.: str. Chiscani nr. 25 - 27, Cladirea Grant Center, sector 1, Bucuresti
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.dussmann.ro
Security Manager: Petrisor Bogdan – Valentin

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 7 vizitatori și niciun membru online