Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

KMW baner

Paza si protectie

ORION SECURITY

Societatea Orion Security S.R.L. presteaza servicii de paza in baza licentei eliberate de IGPR – Directia de Ordine Publica cu nr. 1649/P/2010.

Citeşte mai departe...

ANUBIS SECURITY

Societatea Anubis Security S.R.L. presteaza servicii de paza in baza licentei eliberate de IGPR – Directia de Ordine Publica cu nr. 3129/P/2018 si servicii in domeniul sistemelor de securitate in baza licentei eliberate de IGPR – Directia de Ordine Publica cu nr. 4978/T/15.04.2019.

Citeşte mai departe...

PREMIUM SECURITY

Premium Security este o societate de securitate, adaptata evolutiilor si cerintelor curente din piata de profil.
- Furnizor de servicii de securitate integrate la nivel national;
- Implementator de servicii: paza umana, monitorizare si interventie, consultanta de specialitate, tehnice, evaluarea riscului,evenimente speciale, gardare si insotire;

Citeşte mai departe...

FGL Security

Securitate cu factor uman
FGL SECURITY dispune de agenti de paza special pregatiti, atestati profesional sa previna, sa depisteze si sa combata orice activitate perturbatoare in perimetrul pazit.

Servicii de calitate
Profesionalismul ofera garantia reusitei in toate proiectele propuse.
Societatea noastra este asigurata la Groupama.

Citeşte mai departe...

ONE STAR SECURITY

ONE STAR SECURITY – Numarul 1 in combaterea efractiei

La ONE STAR SECURITY garantam si raspundem de siguranta dumneavoastra. Cu peste 150 de clienti importanti si o cifra de afaceri de 1.581.863 de lei, suntem compania cu cea mai rapida ascensiune de pe piata serviciilor de paza si protectie din judetul Constanta. Misiunea noastra este sa preintampinam si sa neutralizam orice infractiune de furt executata de catre elemente isolate sau de bande organizate.

Citeşte mai departe...

S.P.I. SECURITY

Infiintata in anul 2007 de o echipa de profesionisti, compania de paza si protectie S.P.I. SECURITY vine in intampinarea necesitatilor oricarei societati particulare sau de stat, organizatii, persoane private si in general oricarei entitati ce isi doreste sa fie protejata profesional sau sa-i fie asigurata linistea si bunurile mobile sau imobile.

Citeşte mai departe...

SCUT NOVADOR

Scut Novador_logo_bunSocietatea SCUT NOVADOR este organizata pe servicii si compartimente de paza, astfel :
- SERVICIUL DE PAZA SI PROTECTIE.
- DISPECERAT DE MONITORIZARE SISTEME DE ALARMARE.
- COMPARTIMENTUL INTERVENTIE MOBILA.
- EVALUATOR DE RISC.

- Presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agentii economici din sectorul public si privat: paza sedii firme, unitati de productie, depozite, scoli, licee si gradinite, complexe comerciale, banci, targuri, expozitii, case de schimb valutar si amanet, resedinte si bunuri private (case, vile, ambarcatiuni, utilaje si tehnica auto)etc.

Citeşte mai departe...

INTERNATIONAL BUSINESS GUARD & SECURITY

International Business Guard & Security - societate licentiata de catre Ministerul de Internee, Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Ordine Publica pentru activitatea de PAZA OBIECTIVE, BUNURI SI TRANSPORT VALORI, GARDA DE CORP si INSTALARE, MODIFICARE, INTRETINERE SISTEME DE ALARMARE IMPOTRIVA EFRACTIEI

Citeşte mai departe...

SECURITY MANAGEMENT

Security management logo 2016SECURITY MANAGEMENT, una din principalele Companii din Suceava ce activeaza in industria de securitate, a luat fiinta in anul 2008.
Compania este detinatoarea unor tehnologii de inalta calitate si inovatie, implementate sub indrumarea celor mai buni specialisti.

- Avem aproape 230 de angajati.
- Dispunem de o flota de peste 11 autovehicule.
- In prezent, compania SECURITY MANAGEMENT detine primul loc ca marime pe piata securitatii din Suceava, cu o consolidare bugetara considerabila.

Citeşte mai departe...

EUROGUARD

EUROGUARD
Tel.: 0245.220.659, 0730.098.098
Fax: 0245.220.659
Adr.: Calea Domneasca nr. 155, Targoviste, jud. Dambovita
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.euroguardsecuritate.ro
Administrator: Gheorghe Mocanescu

TEHNO SECURITY OMEGA

Tehno-Security Omega logo bunTEHNO SECURITY OMEGA SRL este un furnizor al serviciilor de securitate, fiind licentiata de I.G.P.R. prin Licenta nr. 2011/P/2011 reinoita 2014 – pentru activitati de paza si securitate si Licenta nr. 2347/T/2011, reinoita 2014 – pentru activitati de instalare si intretinere sisteme alarma si antiefractie. Societatea noastra are lucratori in domeniul de securitate cu o experienta de peste 12 ani, desfasoara activitati atat pe plan judetean cat si national si ofera urmatoarele servicii:

Citeşte mai departe...

UNIFORCE SECURITY

Uniforce logo rosu bunUniforce Security este o companie romaneasca, prestatoare de servicii private de securitate, care isi asuma si respecta promisiunea de valoare facuta clientilor. Uniforce Security se preocupa si se ocupa de asigurarea securitatii pentru fiecare proprietate.

SERVICII PREMIUM DE SECURITATE FIZICA

Criterile de selectie si pregatire a personalului, evaluarea constanta si permanenta, metodologia proprie auditata, politicile si procedurile de securitate ne recomanda ca pe un bun furnizor de servicii premium.

Citeşte mai departe...

PIROS SECURITY

Piros logo_portalPIROS SECURITY este o societate romaneasca cu capital integral privat, cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, care isi desfasoara activitatea atat in municipiul Arad cat si in localitati diverse din judetul Arad si din alte judete din tara. Beneficiarii nostri sunt firme si companii romanesti, straine sau mixte, iar obiectivele pazite de agentia noastra sunt de interes strategic, obiective de importanta deosebita, obiective particulare, iar acestea pot fi cu profil comercial, centre de afaceri, obiective industriale, cladiri si birouri, regii autonome, banci, sedii de firme, spatii de productie etc.

Citeşte mai departe...

P. DUSSMANN SECURITY SERV

P. DUSSMANN SECURITY SERV
Tel.: 021.201.79.83; 0733.967.949
Fax: 021.222.16.85
Adr.: str. Chiscani nr. 25 - 27, Cladirea Grant Center, sector 1, Bucuresti
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.dussmann.ro
Security Manager: Petrisor Bogdan – Valentin

FORCE 1 - Divizia de Securitate

Inca de la infiintare, din anul 2005, FORCE 1 - Divizia de Securitate ofera servicii de calitate in industria de securitate. Acum, dupa mai mult de zece ani de activitate in domeniu, avand o gama completa de solutii integrate de securitate la nivel national, stim exact ce avem de facut si care sunt atu-urile noastre in fata clientior care ne acorda increderea lor: seriozitate, loialitate, stabilitate, calitate!

Citeşte mai departe...

CALDO PRIVAT SECURITY

Cine suntem noi, CALDO PRIVAT SECURITY?

• Suntem factorul determinant in gasirea permanenta a strategiilor de lucru, pentru a crea climatul de maxima siguranta TUTUROR CLIENTILOR NOSTRI;
• Suntem compania in care angajatii se preocupa, sa ofere cele mai bune servicii de sisteme integrate de securitate;
• Suntem preocupati de construirea unor legaturi reciproc avantajoase, astfel incat, sa devenim pentru clientii nostri, parteneri de incredere in dezvoltarea afacerii acestora.

Citeşte mai departe...

ROKY RANDORY GUARD

Dorinta de a fi in siguranta, dar si legislatia sunt doua elemente care fac din serviciile de paza si securitate, un domeniu indispensabil, oricarei firme.

Avand o experienta de mai bine de 10 ani in domeniul pazei obiectivelor, a bunurilor si valorilor, a monitorizarii prin dispecerat propriu a sistemelor de securitate si a interventiei rapide cu echipaje mobile in cazuri de alarma, Grupul de firme RANDORY si-a propus sa vina in intampinarea dumneavoastra cu solutii optime de securitate adaptate ideal la situatiile specifice.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 18 vizitatori și niciun membru online