Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

ONE STAR SECURITY

ONE STAR SECURITY – Numarul 1 in combaterea efractiei

La ONE STAR SECURITY garantam si raspundem de siguranta dumneavoastra. Cu peste 150 de clienti importanti si o cifra de afaceri de 1.581.863 de lei, suntem compania cu cea mai rapida ascensiune de pe piata serviciilor de paza si protectie din judetul Constanta. Misiunea noastra este sa preintampinam si sa neutralizam orice infractiune de furt executata de catre elemente isolate sau de bande organizate.

ONE STAR SECURITY isi desfasoara activitatea in baza Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, fiind autorizata de catre Ministerul Afacerilor Interne prin Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica.

ONE STAR SECURITY ofera servicii de securitate pentru: sedii de firme, obiective publice, economice si industrial, resedinte particulare, scoli, licee, magazine, depozite, restaurant, hoteluri, cazinouri, cluburi, manifestari culturale, artistice si sportive, conferinte, etc.

Portofoliul de servicii este adaptat la necesitatile de securitate ale clientilor nostri si include:

- Paza si protectie;
- Gardare transporturi feroviare;
- Monitorizare si interventie rapida;
- Tehnica si sisteme de securitate;
- Consultanta in securitate;
- Securitate evenimente;
- Paza si protectie VIP;
- Servicii de ambulanta;
- Paza canina;
- Paza armata.

Prin serviciile de monitorizare, supraveghere prin dispecerat propriu si interventie rapida asiguram un timp mediu de interventie de 5 minute, cu echipaje specializate, indiferent de locatia obiectivului.

Agentii de securitate nu depasesc varsta de 45 ani, fiind atestati profesional si instruiti periodic de un specialist cu bogata experienta in misiuni operative pe plan intern si international ceea ce ne asigura de buna desfasurare a activitatii de paza. Echipajele mobile ONE STAR SECURITY intervin eficient oriunde in Constanta, in cel mai scurt timp.

PERSONAL: 370 de agenti de securitate atestati profesional, dintre care 350 detin aviz port-arma.

MIJLOACE DE TRANSPORT/INTERVENTIE: peste 55 de vehicule, dintre care 22 de autoturisme, 6 vehicule de teren si 11 vehicule de transport pasageri (8+1).

Societatea noastra este asigurata prin SC ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP SA si raspunde in totalitate de bunurile luate in paza. Ne bazam pe calitatea serviciilor oferite, promptitudine, siguranta si incredere.

ONE STAR SECURITY SRL
Tel: + 40 372 919 007
Fax: +40 372 879 057
Adresa: Port Constanta, Statia CF Cladire ”Circulatie si Manevra”, Constanta
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.onestarsecurity.ro
Director general: Ilie Cobzariu
Ne gasiti pe Facebook si Instagram - #OneStarSecurity


Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online