Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Ati ales Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro si v-ati alaturat ideii ca business-ul prospera doar daca esti informat si oferi informatii concrete.

Va multumim ca din 2002 ne sunteti alaturi! Am reusit sa cream primul catalog dedicat firmelor de securitate din Romania, un produs media care a crescut datorita perseverentei si seriozitatii de care am dat dovada, precum si datorita increderii acordata de dvs de-a lungul anilor.

Va multumim pentru vizita dvs pe site, dar si pentru accesarea informatiilor existente si speram ca prin acest nou produs sa contribuim si noi la succesul firmei dvs pe piata serviciilor de consultanta si audit.


Va rugam sa completati campurile marcate pentru ca un reprezentant al Departamentului Marketing-Vanzari sa va contacteze rapid in vederea inscrierii firmei dvs pe site si in catalog, precum si pentru a va oferi toate detaliile de care aveti nevoie.


Campurile marcate cu ( ! ) sunt obligatorii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avețicaractere rămase.
 

Vă rugăm să introduceți următorul cod de securitate:
...

 

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 17 vizitatori și niciun membru online