Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AILET ofera solutia PERFECT STORE

Ailet - Intelligence Retail ofera un set de solutii ce ajuta la cresterea vanzarilor pentru producatori si fac din magazin un „vis” pentru clienti. Obtineti eficienta operationala si satisfactia clientilor prin KPI-uri si targeturi definite pentru a obtine o indicatie in timp real a performantei magazinului.

Citeşte mai departe...

AILET – INTELLIGENCE RETAIL a crescut vanzarile utilizatorilor cu pana la 5%!

Aceasta reprezinta solutia ideala in smart-retail pentru a vizualiza in timp real prezenta produselor la raft, conform planogramei stabilite de fiecare producator si brand.

Citeşte mai departe...

Camerele video Wisenet Q Series

Q vine de la Quality!

Accesibile si compacte, camerele WiseNet seria Q au o calitate deosebita. Ele sunt la preturi accesibile si ofera o calitate profesionala, ideala pentru securizarea proiectelor si aplicatiilor de dimensiuni mici si medii. Seria Q are capacitatea de a crea un mediu sigur cu gama sa completa, economisind atat costurile cat si timpul de instalare.

Citeşte mai departe...

Paza electronica AZiGUARD in epoca noilor tehnologii smart-guarding

Tehnologiile actuale, din ce in ce mai performante, aduc in ultimul timp schimbari tot mai mari in structura si modul in care functioneaza serviciile de securitate. Atat din punct de vedere al softurilor si platformei TRASSIR VMS, pentru analiza si managementul imaginilor video, cat si cel al echipamentelor si camerelor video folosite. De aceea, paza electronica AZiGUARD este tot mai raspandita.

Citeşte mai departe...

Integrarea VMS TRASSIR cu camerele video WiseNet - solutia optima pentru serviciile de securitate.

In perioada actuala, din ce in ce mai multi factori decid calitatea serviciilor de securitate. Cei mai importanti sunt reprezentati de cei legati de capacitatile tehnice ale echipamentelor, sistemelor si platformelor folosite.

Citeşte mai departe...

COMBINATIA IDEALA: Camerele WiseNet pe platforma TRASSIR VMS

Solutiile integrate oferite de AZiTREND se sprijina atat pe platforma TRASSIR, una dintre cele mai eficiente sisteme de analiza si management video - VMS Video Management System, cat si pe echipamentele utilizate. Iar camerele video WiseNet, Seria X reprezinta garantia calitatii serviciilor oferite.

Citeşte mai departe...

Misiunea AZiTREND - servicii integrate de securitate la cel mai inalt nivel de calitate

Misiunea AZiTREND este de a oferi servicii integrate de securitate la cel mai inalt nivel de calitate. De aceea apelam la cele mai bune tehnologii si platforme soft, pe care le imbinam pentru a obtine acea convergenta optima, ce ofera clientilor nostri calitate si siguranta.

Citeşte mai departe...

Camerele video WiseNet Seria X

Asa cum am anuntat, AZiTREND va promova camerele video Hanwha WiseNet. Acestea sunt de mai multe categorii, eXcellent, Quality, Premium si SpecialTy. De aici, cele 4 serii, repectiv X, Q, P, T, fiecare specializata pe anumite caracteristici, utilizari si proiecte.

Citeşte mai departe...

BREAKING NEWS! AZiTREND va promova camerele video Hanwha WiseNet

Asa cum v-am obisnuit, AZiTREND este mereu indreptata catre solutii integrate de securitate si analiza video de cea mai inalta calitate. Iar pentru aceasta, folosim echipamentele si softurile cele mai performante.

Citeşte mai departe...

TRASSIR- module de analiza video

Pentru sistemul AZiGUARD de paza electronica, platforma VMS - Video Management System TRASSIR este componenta de baza. Principalele module dezvoltate pentru acest fel de smartguarding sunt:

Citeşte mai departe...

Platforma de analiza video TRASSIR

VMS - Video Management System TRASSIR este componenta de baza a intregului sistem de paza electronica AZiGUARD, fiind caracterizata prin ergonomia si posibilitatile practic infinite de automatizare, ce transforma informatiile sistemului video existent sau nou, intr-un sistem proactiv si usor de utilizat.

Citeşte mai departe...

Conceptul solutiei de paza electronica AZiGUARD

Pasul 1 - Recunoasterea evenimentului
Camerele video sunt amplasate asupra perimetrului sau ariei ce se protejeaza. Soft-ul TRASSIR recunoaste in imaginile video, prin modulul “Trassir Neuro Detector” oamenii, masinile sau bicicletele ce incearca sa patrunda in perimetrul zonei/ariei protejate.

Citeşte mai departe...

De ce sa alegi solutia AZiGUARD?

Cu TRASSIR, dispecerul video poate supraveghea pana la 1000 de camere video in acelasi timp. Evident nu are in fata toate cele o mie de imagini. Sistemul de analiza video ii indica doar acele monitoare care prezinta interes, in conformitate cu criteriile stabilite pentru indeplinirea supravegherii video.

Citeşte mai departe...

AZiGUARD – solutia ideala de paza electronica, prin analiza video

Ce este AZiGUARD?
Practic, reprezinta combinatia perfecta pentru serviciile moderne de securitate. Permite ca paza si supravegherea intr-o anumita zona sau perimetru sa fie realizate cu un sistem de camere video, deservite de serverul TRASSIR.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online