Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

TRASSIR imbunatateste urmarirea livrarilor online

De cand cu pandemia, din ce in ce mai multi dintre noi comandam online. Eurostat spune ca in 2020 peste 72% din europeni au comandat produse sau servicii online.

Citeşte mai departe...

Axis Camera Station Secure Entry Supraveghere video unificata si controlul accesului pentru protejarea incintelor

Afacerile din toate domeniile si de toate dimensiunile nu ar trebui sa faca compromisuri in niciun aspect de securitate, pentru ca deseori un incident aparent mic poate genera un impact semnificativ.

Citeşte mai departe...

UR Fog - cel mai bun sistem de ceata din lume

V-am mai spus aici despre sistemul de creat ceata instantaneu, UR Fog. Bancile, ATM-urile, casele de amanet, sau bijuteriile sunt principalele tinte ale infractorilor.

Citeşte mai departe...

Nou de la TRASSIR - modul de administrare a userilor si drepturilor de acces - TRASSIR PACS

Unul dintre cele mai noi module este TRASSIR Control Acces (PACS), care permite administrarea de utilizatori si drepturi de acces pentru toate punctele de acces ale obiectivelor monitorizate.

Citeşte mai departe...

Axis Talk 2021 – Reunind imaginatia umana cu tehnologia inteligenta

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza pe 20 si 21 aprilie evenimentul regional Axis Talk 2021. Aflat la a doua editie in format online, evenimentul este o platforma deschisa tuturor clientilor Axis, retelei de parteneri, integratori si distribuitori, utilizatorii tehnologiei Axis, precum si celor interesati de tendintele in domeniul supravegherii si securitatii.

Citeşte mai departe...

SMART CITY, de la proiect la realizare!

Probabil primul smart city din tara este acum Popesti-Leordeni. Asa cum vedeti in reportajul TV, la nivel de oras, s-a implementat un proiect complex de monitorizare si analiza video, ce ajuta autoritatile si politia locala, iar in final, locuitorii localitatii, sa duca o viata mult mai sigura si mai curata. Si asta, avand o mult mai mare operativitate a echipajelor, ce intervin exact acolo unde nevoie, fiind directionati eficient de dispecerii video.

Citeşte mai departe...

Smart retail in vremea pandemiei

Actualele conditii pe care trebuie sa le respectam in pandemie se refera si la accesul in magazine, care “se va realiza astfel incat sa se asigure menținerea distantei fizice de minimum 2 metri si cu asigurarea unei suprafete de minimum 7 m.p./persoana”.

Citeşte mai departe...

Inteligenta artificala in customer experience

De multe ori, cand ii intrebam pe expati sau pe turistii straini ce remarca diferit in Romania, unul din primele aspecte se refera la faptul ca, odata intrati intr-un magazin, nu vine niciun reprezentant de vanzari sa ii intampine.

Citeşte mai departe...

Sistemul de ceata instantanee UR FOG este utilizat in foarte multe domenii

Sistemul de creat ceata instantaneee, UR Fog, se utilizeaza in foarte multe domenii. Magazinele, sediile bancare, depozitele, casele de schimb valutar, de amanet, sau magazinele de bijuterii, casele de jocuri de noroc, orice spatiu poate deveni o tinta preferata de infractori.

Citeşte mai departe...

Cum bagam hotii in ceata!

De obicei, in situatiile in care economiile nu merg bine, infractionalitatea creste. Este si cazul actualei pandemii, cand numarul de intrari prin efractie in diverse spatii, in special magazine, este in crestere.

Citeşte mai departe...

Detectia instantanee a fumului sau focului

In ultima perioada, aflam de tot mai multe incendii ce produc pagube importante si, uneori, chiar victime. TRASSIR are un modul dedicat, Fire & Smoke Detector, ce sesizeaza instantaneu orice incendiu ori aparitia fumului.

Citeşte mai departe...

Modulul Active Search de la TRASSIR

De cate ori se intampla incidente intr-o parcare sau intr-un magazin unde a disparut un produs ori intr-o hala de productie unde s-a petrecut un incident, in toate aceste cazuri, dispecerii video cauta ore intregi in arhiva imaginile respective.

Citeşte mai departe...

Modulul HEATMAP ON MAP pentru crearea hartilor de trafic in magazin

Smart retail inseamna si sa stii exact cum si unde sa-ti asezi produsele in magazin, pentru o vizibilitate crescuta si vanzari mai mari. TRASSIR, prin modulul Heatmap on Map, creeaza si analizeaza perfect hartile de trafic al clientilor. Integreaza imaginile captate de toate camerele video, pentru raportari ale intregului magazin sau etaj, indiferent de marime.

Citeşte mai departe...

Managementul cozilor la casele de marcat

In special in aceasta perioada in care distantarea sociala este atat de necesara, managementul cozilor la casele de marcat - Queue Management – devine extrem de important. Astfel se evita aglomeratia sau chiar pierderea de vanzari datorata timpului mare de asteptare la coada.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 24 vizitatori și niciun membru online