Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Conceptul solutiei de paza electronica AZiGUARD

Pasul 1 - Recunoasterea evenimentului
Camerele video sunt amplasate asupra perimetrului sau ariei ce se protejeaza. Soft-ul TRASSIR recunoaste in imaginile video, prin modulul “Trassir Neuro Detector” oamenii, masinile sau bicicletele ce incearca sa patrunda in perimetrul zonei/ariei protejate.

Citeşte mai departe...

De ce sa alegi solutia AZiGUARD?

Cu TRASSIR, dispecerul video poate supraveghea pana la 1000 de camere video in acelasi timp. Evident nu are in fata toate cele o mie de imagini. Sistemul de analiza video ii indica doar acele monitoare care prezinta interes, in conformitate cu criteriile stabilite pentru indeplinirea supravegherii video.

Citeşte mai departe...

AZiGUARD – solutia ideala de paza electronica, prin analiza video

Ce este AZiGUARD?
Practic, reprezinta combinatia perfecta pentru serviciile moderne de securitate. Permite ca paza si supravegherea intr-o anumita zona sau perimetru sa fie realizate cu un sistem de camere video, deservite de serverul TRASSIR.

Citeşte mai departe...

Dispecerizarea centralizata si integrarea tertelor echipamente in TRASSIR Warehouse Management

Ultimul episod din prezentarea TRASSIR Warehouse Management il dedicam dispecerizarii centralizate si posibilitatii de integrare cu terte echipamente.

Citeşte mai departe...

WEBINAR GRATUIT

Miercuri 30 iunie 2021, intre orele 11:00 si 12:00, va invitam la webinarul gratuit cu tema: SISTEMELE DE CEATA ANTIEFRACTIE UR FOG

Vom invata impreuna despre:

Citeşte mai departe...

UR FOG - Cea mai moderna si eficienta metoda antiefractie cu sisteme de ceata

Va invitam la webinarul cu tema:

UR FOG - Cea mai moderna si eficienta metoda antiefractie cu sisteme de ceata

Citeşte mai departe...

TRASSIR - solutia ideala pentru WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

Continuam seria articolelor dedicate avantajelor utilizarii TRASSIR in sistemele de Warehouse Management. Astazi, despre paza electronica si masurile specifice adaptate la conditiile actualei pandemii.

Citeşte mai departe...

SUPER OFERTA pentru generator de ceata UR FOG TEMPEST!

Pret promotional pentru precomenzi: 245 Euro!

30% discount !!! de la 350 Euro – preturi fara TVA.

Citeşte mai departe...

TRASSIR - solutia ideala pentru Warehouse Management

O alta utilizare a TRASSIR in warehouse management este si optimizarea planificarii livrari/management rampe de acces si urmarirea si automatizarea accesului auto.

Citeşte mai departe...

Integrarea TRASSIR cu Warehouse Management System

In continuarea serialului dedicat utilizarii TRASSIR in unitatile logistice, dorim sa adresam modalitatea de integrare a TRASSIR cu platforma de management al unitatilor logistice. Aceasta devine un instrument extrem de util concilierii evenimentelor dorite. Astfel, oricarui eveniment cautat, cu TRASSIR i se asociaza imediat dovada video corespunzatoare.

Citeşte mai departe...

TRASSIR imbunatateste urmarirea livrarilor online

De cand cu pandemia, din ce in ce mai multi dintre noi comandam online. Eurostat spune ca in 2020 peste 72% din europeni au comandat produse sau servicii online.

Citeşte mai departe...

Axis Camera Station Secure Entry Supraveghere video unificata si controlul accesului pentru protejarea incintelor

Afacerile din toate domeniile si de toate dimensiunile nu ar trebui sa faca compromisuri in niciun aspect de securitate, pentru ca deseori un incident aparent mic poate genera un impact semnificativ.

Citeşte mai departe...

UR Fog - cel mai bun sistem de ceata din lume

V-am mai spus aici despre sistemul de creat ceata instantaneu, UR Fog. Bancile, ATM-urile, casele de amanet, sau bijuteriile sunt principalele tinte ale infractorilor.

Citeşte mai departe...

Nou de la TRASSIR - modul de administrare a userilor si drepturilor de acces - TRASSIR PACS

Unul dintre cele mai noi module este TRASSIR Control Acces (PACS), care permite administrarea de utilizatori si drepturi de acces pentru toate punctele de acces ale obiectivelor monitorizate.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 25 vizitatori și niciun membru online