Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Competitia “Tehnicianul de securitate al anului 2022”

RQM Certification, care este principalul furnizor de formare profesionala pentru industria de securitate privata din Romania, impreuna cu Spy Shop, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente de securitate, care opereaza prin intermediul site-ului www.spy-shop.ro, vor organiza cea mai importanta competitie pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul instalarilor sistemelor de securitate.

Citeşte mai departe...

BREAKING NEWS! AZiTREND lanseaza in Romania serviciul AZiCLOUD!

Pentru toti utilizatorii de echipamente TRASSIR (servere, NVR-uri si camere IP) AZiTREND lanseaza primul serviciu de monitorizare in cloud din Romania.

Citeşte mai departe...

AZiTREND incepe in forta 2022!

Impreuna cu colegii de la TRASSIR, zilele acestea participam la primul targ major al anului, INTERSEC 2022 in Dubai.

Evenimentul este printre cele mai importante din domeniul industriei mondiale de securitate.

Citeşte mai departe...

Doar in 2021, solutia de paza electronica AZIGUARD a adus utilizatorilor economii de peste 3 milioane de euro!

Beneficiarii solutiei AZiGUARD si-au imbunatatit calitatea serviciilor de paza si protectie prin faptul ca analiza video si tehnologia de inteligenta artificiala completeaza, sau uneori inlocuieste paza umana.

Citeşte mai departe...

AZiGUARD - recomandari pentru analiza obiectivului ce trebuie supravegheat

In vederea implementarii serviciului de paza electronica AZiGUARD, va prezentam cateva recomandari pentru analiza obiectivului ce trebuie supravegheat.

Citeşte mai departe...

AZiGUARD - solutia de paza electronica din ce in ce mai utilizata

Solutia de paza electronica AZiGUARD asigura nu doar servicii de calitate superioara, ci si costuri mult mai mici pentru serviciile de securitate. De aceea, retele de magazine precum Selgros, Leroy Merlin, ori Centrul Logistic Auchan Stefanesti, Sediul Renault Business Connected, Locatiile Interbrands si BAT, Oscar Downstream, Automobile Bavaria, Vivre, Beciul Domnesc, folosesc deja serviciile AZiTREND.

Citeşte mai departe...

Sistemul de paza electronica AZiGUARD economiseste cel putin 25% din costurile cu paza umana!

AZiGUARD economiseste CEL PUTIN 25% din costurile cu serviciile de paza umana, in conditiile in care este si mult mai eficient decat aceasta.

Citeşte mai departe...

Interviu cu Ovidiu Hriscu, Sales Director AZITREND

Ovidiu Hriscu, Sales Director Azitrend, a fost invitatul lui Cristian Hostiuc - Director Editorial la Ziarul Financiar - in studioul ZF Live.

In interviu s-au abordat mai multe subiecte referitoare la importanta din ce in ce mai mare a aplicarii Artificial Intelligence in serviciile de securitate.

Citeşte mai departe...

Sistemul AZIGUARD de paza electronica devine din ce in ce mai utilizat in Romania

AZiGUARD, “paza electronica” bazata pe platforma TRASSIR, a capatat din ce in ce mai multi clienti. Sunt deja zeci de mii de camere ce functioneaza in Romania astfel, fiind dispecerizate video cu ajutorul acestui sistem.

Citeşte mai departe...

Solutia AILET ofera datele necesare pentru BI ANALYTICS si asigura PRETUL corect la raft

Utilizatorii Ailet au crescut vanzarile cu pana la 5%!

Ailet ofera un instrument de analiza incorporat pentru a vizualiza ceea ce se intampla cu adevarat pe raft. Este o solutie care asigura ca lucrurile sunt sub control in permanenta.

Citeşte mai departe...

Solutia AILET constata amplasarea la raft in timp real

Utilizatorii Ailet au crescut vanzarile cu pana la 5%!

Solutia Ailet stabileste modul in care arata raftul din magazin in timp real, pentru a obtine o eficienta maxima in vanzari. Obtineti eficienta operationala optima si satisfactia clientilor prin transparenta KPI-urilor de baza (OSA, SOS) si a Inteligentei Artificiale.

Citeşte mai departe...

AILET ofera solutia PERFECT STORE

Ailet - Intelligence Retail ofera un set de solutii ce ajuta la cresterea vanzarilor pentru producatori si fac din magazin un „vis” pentru clienti. Obtineti eficienta operationala si satisfactia clientilor prin KPI-uri si targeturi definite pentru a obtine o indicatie in timp real a performantei magazinului.

Citeşte mai departe...

AILET – INTELLIGENCE RETAIL a crescut vanzarile utilizatorilor cu pana la 5%!

Aceasta reprezinta solutia ideala in smart-retail pentru a vizualiza in timp real prezenta produselor la raft, conform planogramei stabilite de fiecare producator si brand.

Citeşte mai departe...

Camerele video Wisenet Q Series

Q vine de la Quality!

Accesibile si compacte, camerele WiseNet seria Q au o calitate deosebita. Ele sunt la preturi accesibile si ofera o calitate profesionala, ideala pentru securizarea proiectelor si aplicatiilor de dimensiuni mici si medii. Seria Q are capacitatea de a crea un mediu sigur cu gama sa completa, economisind atat costurile cat si timpul de instalare.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online