Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Consiliul Fiscal: Sistemul de taxe este administrat ineficient. Colectarea este cu mult sub media UE

Romania are una dintre cele mai mici ponderi in PIB a veniturilor bugetare, desi numarul administratiilor financiare este comparabil cu cel din Polonia, tara cu o populatie de doua ori mai mare, din cauza sistemului de taxe administrat ineficient si a bazei de impozitare relativ redusa.

Veniturile fiscale si cele nefiscale au reprezentat in 2011 doar 32,5% din PIB, cu 12,1 puncte procentuale sub media europeana.

Citeşte mai departe...

Comisia Europeana a revizuit de la 1,6% la 1,4% prognoza pentru cresterea economica a Romaniei in acest an

Comisia Europeana (CE) se asteapta la o crestere economica a Romaniei de 1,4% in acest an, potrivit prognozei economice de primavara a UE, mai redusa fata de estimarea din februarie de 1,6% sau de cea de 2,1% din toamna anului trecut.

Expertii CE, FMI si Bancii Mondiale, aflati la Bucuresti in perioada 24 aprilie-9 mai pentru evaluarea acordurilor cu Romania, au anuntat la finalul misiunii ca estimeaza un avans economic de circa 1,5% pentru Romania in acest an.

Citeşte mai departe...

Leasingul operational continua sa creasca in ritm alert

Dupa profiturile anuntate de banci, este randul pietei de leasing operational sa raporteze o crestere de 24% in primul trimestru din 2012 fata de perioada similara a anului anterior. Comparativ cu sfarsitul anului 2011, cresterea a fost de 8%, atingand 40.356 de unitati. In primele 3 luni ale anului, 2.261 autovehicule au fost inmatriculate prin leasing operational, reprezentand mai mult de 16% din totalul inmatricularilor de autoturisme si autovehicule comerciale usoare.

Citeşte mai departe...

Guvernul Ponta propune control financiar fiscal de fond doar o data la trei ani pentru IMM-uri

Cabinetul Ponta propune, in programul de guvernare, control financiar fiscal de fond o data la trei ani pentru IMM-uri si aplicarea principiului "o singura data" in vederea eliminarii solicitarilor adresate IMM-urilor de catre o institutie publica de a depune documente emise de catre alte institutii
In documentul depus la Parlament, sunt mentionate o serie de masuri avute in vedere pentru "sporirea competitivitatii" economice si "refacerea increderii" in mediul de afaceri romanesc, intre acestea numarandu-se si accesul crescut la achizitii publice pentru IMM-uri, "stimulat direct prin cadrul de reglementare, favorizand si sistemul de calificare al acestora si simplificarea criteriilor de eligibilitate".

Citeşte mai departe...

Increderea investitorilor in mediul de afaceri romanesc a crescut puternic in ultimele luni

Increderea investitorilor in mediul de afaceri din Romania s-a imbunatatit puternic in intervalul februarie-aprilie, in contextul unei perceptii semnificativ mai bune la nivelul Europei Centrale si de Est, potrivit unui sondaj realizat de Reuters si compania de servicii financiare OeKB din Austria.
Increderea investitorilor in mediul de afaceri din Romania s-a imbunatatit puternic in intervalul februarie-aprilie, in contextul unei perceptii semnificativ mai bune la nivelul Europei Centrale si de Est, potrivit unui sondaj realizat de Reuters si compania de servicii financiare OeKB din Austria.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 6 vizitatori și niciun membru online