Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Principiile si practica afacerilor de securitate privata

Mediul de afaceri tot mai concurential, teama unora dintre noi, a dus in tara noastra la o practica care dauneaza foarte mult conceptului de securitate: tendinta de a privi securitatea ca un lucru obligatoriu legal si nu o necesitate, fapt care face ca pretul sa aiba dreptul de decizie asupra unui proiect de securitate si nu calitatea produselor sau profesionalismul executantului.

Citeşte mai departe...

Functia de editare oferita de AXIS Camera Station protejeaza dreptul persoanelor la confidentialitate

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta noi avantaje oferite de AXIS Camera Station, datorita implementarii unei functii de editare a materialelor video inregistrate de camerele de supraveghere care garanteaza dreptul persoanelor la confidentialitate si, in acest fel, permite utilizatorilor respectarea reglementarilor in vigoare.

Citeşte mai departe...

UR Fog - solutia optima impotriva hotilor, de la AZiTREND

Vin Sarbatorile! Foarte multi dintre noi plecam in aceasta perioada a anului, care este insa cea mai intensa si pentru hoti. Sistemele de alarma conectate la un dispecerat lasa un timp de actiune pentru infractori de minim 3-5 minute, pana la sosirea echipajelor de interventie.

Citeşte mai departe...

Noii senzori OPTEX WX Shield asigura detectie panoramica la 180 de grade pentru exterior

Compania OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, a lansat seria de senzori WX Shield, ce asigura un unghi panoramic de detectie, de 180 de grade si pot fi utilizati la exterior, adresandu-se atat obiectivelor rezidentiale, cat si spatiilor comerciale.

Citeşte mai departe...

Solutia UR Fog, prezentata de AZiTREND la Expo Shop

La recent incheiata expozitie dedicata retailului, Expo Shop, AZiTREND a prezentat mai cu seama solutiile specifice acestei industrii. Printre acestea, si sistemul de creare de ceata instantanee, UR Fog. Vizitatorii standului nostru au avut cateva intrebari interesante: - Este ceata UR Fog nociva?

Citeşte mai departe...

TRASSIR poate evita accidentele de munca

In terminologia europeana, European Statistics on Accidents at Work (ESAW) defineste accidentele de munca non-fatale fiind cele care implica cel putin patru zile de absenta. Ele implica adesea vatamari considerabile pentru lucratorii in cauza si familiile lor si au potentialul de a obliga oamenii, de exemplu, sa traiasca cu un handicap permanent, sa paraseasca piata muncii sau sa se schimbe.

Citeşte mai departe...

Dispecerate video performante cu solutia TRASSIR

Dispeceratul video performant cu solutia TRASSIR are interfata video ergonomica, din care pot fi gestionate toate sistemele video, control acces si efractie din orice locatie.

Citeşte mai departe...

Solutii integrate pentru obiective industriale - dispeceratele video

In ultimii ani, am vizitat mai multe obiective industriale care erau dotate cu dispecerat video. Mai toate au unul, maxim doi dispeceri ce urmaresc display-urile din fata lor.

Citeşte mai departe...

Solutii integrate pentru marile depozite

Activitatea in marile depozite necesita sisteme de control si urmarire extrem de performante. Pentru identificarea fiecarei tranzactii este nevoie in permanenta ca procesele sa fie inregistrate video. Doar astfel se poate determina cu precizie modul in care a fost executata orice operatie, ce traseu au urmat marfurile din momentul accesarii depozitului si pana la expeditie.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 8

Cum se pot reduce unele cheltuieli operationale cu pana la 80%

Aplicatia Intelligence Retail pentru smart retail ofera solutii de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitala a fotografiilor din magazine. Utilizarea ei reduce costurile auditului in punctele de vanzare, specifice retail-ului, conduce la cresterea vanzarilor, mareste profitabilitatea si consolideaza loialitatea clientilor.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 7

Solutia ideala pentru diminuarea pierderilor in caz de efractie si a costurilor de asigurare - Sistemul de ceata UR Fog

Potrivit statisticilor, la nivel mondial, la fiecare 13 secunde apare cate o efractie in magazine, numarul total ajungand la 2,5 milioane de spargeri, ceea ce costa industria de retail 30 de miliarde USD anual.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 6

Cum poti creste vanzarile cu 3-5% gestionand corect disponibilitatea marfurilor la raft

Continuam si in acest episod sa va prezentam beneficiile aplicatiei Intelligence Retail. Solutia noastra inovatoare IoT (Internet of Things) poate ajuta un retailer sa automatizeze complet procesul de audit al raftului, astfel incat magazinele pot maximiza vanzarile printr-un sortiment mai bun, actualizat la timp si o executie optima a planogramelor.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 5

Magazinul viitorului, acum! Prin aplicatia Intelligence Retail

Asa cum v-am prezentat in episodul anterior, Intelligence Retail poate genera rapoarte extrem de precise, detaliate, in real time.

Citeşte mai departe...

RETAIL SAGA – Episode 4

O noua aplicatie de Artificial Intelligence pentru Intelligence Retail

Intelligence Retail ofera solutii de servicii de merchandising personalizate, bazate pe analiza digitala a fotografiilor din magazine. Se reduc costurile auditului in punctele de vanzare, cresc vanzarile si profitabilitatea si sporeste loialitatea clientilor.

Citeşte mai departe...

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online