Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

KMW baner

Functia de editare oferita de AXIS Camera Station protejeaza dreptul persoanelor la confidentialitate

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta noi avantaje oferite de AXIS Camera Station, datorita implementarii unei functii de editare a materialelor video inregistrate de camerele de supraveghere care garanteaza dreptul persoanelor la confidentialitate si, in acest fel, permite utilizatorilor respectarea reglementarilor in vigoare.

Adoptarea pe scara tot mai larga a camerelor video IP ofera o multitudine de beneficii pentru intreaga societate, de la spatii publice mai sigure si perimetre monitorizate, la parcari automatizate, trafic fluidizat in marile orase si marketing adaptat clientilor in marile centre comerciale. Practic, calitatea si performantele asigurate de echipamentele moderne, alaturi de solutiile de analiza tot mai avansate ale prezentului, fac ca scenariile de utilizare posibile sa depinda numai de imaginatia utilizatorilor si integratorilor. Pe de alta parte, aceasta extindere tot mai accentuata a tehnologiilor de supraveghere video a ridicat in repetate randuri problema respectarii dreptului la confidentialitate al persoanelor care tranziteaza spatiile prevazute cu astfel de echipamente. Asadar, datele colectate prin intermediul camerelor de supraveghere video este firesc sa intre sub incidenta unor pachete legislative precum GDPR in Uniunea Europeana, sau FISMA in Statele Unite, care reglementeaza protejarea confidentialitatii informatiilor cu caracter personal.

Axis Communications a atras dintotdeauna atentia asupra importantei pe care o au in supravegherea video atat securitatea cibernetica, cat si confidentialitatea datelor cu caracter personal si a indemnat utilizatorii sa foloseasca tehnologia intr-un mod responsabil.

Pentru a oferi o solutie de supraveghere video cat mai eficienta si mai usor de folosit, Axis a creat AXIS Camera Station – un sistem optimizat de video management (VMS) pentru echipamentele de retea Axis. Pe langa performantele sale excelente si usurinta in operare, AXIS Camera Station tine cont si de necesitatea de a respecta dreptul la confidentialitate al persoanelor. Astfel, solutia include o functie noua, ce face posibila exportarea inregistrarilor video cu respectarea reglementarilor legale in vigoare. Prin optiunea de editare a materialelor video pusa la dispozitie, utilizatorii pot masca extrem de usor anumite elemente irelevante pentru o ancheta sau investigatie. Si, indiferent ca se opteaza pentru mascare pas cu pas sau continua, operatia este simplu de realizat pentru orice utilizator si pune la dispozitie mai multe tipuri de mascare pentru protejarea elementelor dorite. In plus, se poate realiza mascarea intregului fundal, cu mentinerea acelor elemente care prezinta suspiciuni si ar putea fi relevante, de exemplu, pentru autoritati. Iar datorita solutiilor de analiza incorporate de camere, este posibila chiar si aplicarea unei mascari automate pentru toate obiectele aflate in miscare.

Functia de editare a materialelor video – cel mai nou instrument creat de Axis Communications pentru a proteja confidentialitatea datelor cu caracter personal – vine in completarea AXIS Live Privacy Shield – o solutie software de mascare in timp real, anuntata de companie pe parcursul acestui an. Datorita acestor solutii, AXIS Camera Station – platforma VMS compatibila cu camere video, dispozitive audio, echipamente de securizare a usilor, encodere si decodere – devine si mai puternica, oferind in acest fel noi avantaje organizatiilor de dimensiuni medii vizate, precum scoli, domeniul retail sau domeniul industrial.

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 3 vizitatori și niciun membru online