Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

S.P.I. SECURITY

Infiintata in anul 2007 de o echipa de profesionisti, compania de paza si protectie S.P.I. SECURITY vine in intampinarea necesitatilor oricarei societati particulare sau de stat, organizatii, persoane private si in general oricarei entitati ce isi doreste sa fie protejata profesional sau sa-i fie asigurata linistea si bunurile mobile sau imobile.

Pentru a oferi servicii de securitate personalizate obiectivului dumneavoastra, suntem gata sa actionam si sa luam initiativa in toate situatiile care implica riscuri sau aduc atingere  valorilor locatiei pazite, in conformitate cu specificul acesteia, adoptand cerintele beneficiarului fara a leza legea.

In cadrul companiei noastre lucrul in echipa si comunicarea sunt atribute importante.
Scopul principal este de a asigura o:
- recrutare si selectie corecta;
- instruire de baza si specializata prin programe specifice a intregului personal, indiferent de treapta ierarhica si de a forma angajati specializati, profesionisti, calificati care sa va faca afacerea cat mai sigura.

S.P.I. SECURITY S.R.L, prin serviciile pe care le presteaza in domeniul pazei si protectiei obiectivelor, va propune solutii eficiente pentru ca afacerile dumneavoastra si valorile pentru care sunteti raspunzatori in activitatea pe care o desfasurati sa fie in SIGURANTA.

Dorim ca dumneavoastra sa nu fiti afectati de evenimente nedorite, de tipul amenintarilor directe de orice natura, spargerilor, furturilor si a altora deja cunoscute din activitatea cotidiana, pentru a va putea concentra neperturbati atentia asupra activitatilor profesionale sau recreative.

S.P.I. SECURITY S.R.L.
Tel.:+40722.575.041
Adr.: str. Cometei nr. 31, cam. 1, sat Giroc, comuna Giroc, jud. Timis
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.spisecurity.ro
Administrator: Ion Stepanescu

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 22 vizitatori și niciun membru online