Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

SECURITY MANAGEMENT

Security management logo 2016SECURITY MANAGEMENT, una din principalele Companii din Suceava ce activeaza in industria de securitate, a luat fiinta in anul 2008.
Compania este detinatoarea unor tehnologii de inalta calitate si inovatie, implementate sub indrumarea celor mai buni specialisti.

- Avem aproape 230 de angajati.
- Dispunem de o flota de peste 11 autovehicule.
- In prezent, compania SECURITY MANAGEMENT detine primul loc ca marime pe piata securitatii din Suceava, cu o consolidare bugetara considerabila.
- SECURITY MANAGEMENT se dezvolta pentru a satisface noile cerinte/asteptari ale clientilor, pentru a avansa in acelasi ritm cu societatea in care traim.

Departamentul de paza, constituit ca o structura specifica de aparare si protectie, dispune de agenti de securitate specializati, cu experienta, formare profesionala si psihica in conformitate cu legislatia in vigoare, autorizati de catre organismele abilitate si posesori de certificate emise de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.
    
Asiguram paza obiectivelor, bunurilor si valorilor de importanta speciala, cu agenti dotati cu arme letale si neletale. Suntem specializati in paza sediilor si filialelor intreprinderilor de stat, institutiilor medicale, unitatilor scolare, depozitelor, etc.

Activitatea Departamentului Tehnic consta in proiectarea, instalarea, intretinerea sistemelor de alarmare la efractie si inceput de incendiu, control acces si CCTV, astfel incat dumneavoastra sa va puteti vedea linistiti de afacerea dumneavoastra.

Asiguram :
- consiliere Client;
- proiectare sisteme de securitate (in functie de tipul obiectivelor, proiectele vor fi avizate de organele abilitate din cadrul Politiei);
- instalare, verificare sisteme tehnice protectie si de alarmare impotriva efractie;
- instalare, verificare, intretinere si reparatii la sistemele, instalatiile, aparatele si dispozitivele de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;
- instalare sisteme control acces;
- instalare sisteme de televiziune cu circuit inchis;
- instruire Beneficiar;
- asistenta tehnica pe perioada garantiei si post-garantiei.
- Serviciile sunt realizate de 4 tehnicieni si ingineri organizati in 2 echipe tehnice repartizate pe intreg judetul Suceava


SECURITY MANAGEMENT
Tel./fax: 0230.210.150
Tel.: 0728.136.007; 0730.656.007
Adr.: str. Cernauti nr. 99, Suceava, jud. Suceava
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.em-security.ro
CEO: Emil Mihetiu 

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 23 vizitatori și niciun membru online