Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

SCUT NOVADOR

Scut Novador_logo_bunSocietatea SCUT NOVADOR este organizata pe servicii si compartimente de paza, astfel :
- SERVICIUL DE PAZA SI PROTECTIE.
- DISPECERAT DE MONITORIZARE SISTEME DE ALARMARE.
- COMPARTIMENTUL INTERVENTIE MOBILA.
- EVALUATOR DE RISC.

- Presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agentii economici din sectorul public si privat: paza sedii firme, unitati de productie, depozite, scoli, licee si gradinite, complexe comerciale, banci, targuri, expozitii, case de schimb valutar si amanet, resedinte si bunuri private (case, vile, ambarcatiuni, utilaje si tehnica auto)etc.
- Presteaza servicii de insotire, paza si protectie bunurilor materiale sau alte valori care se transport cu mijloace auto sau feroviare.
- Asigura desfasurarea in conditii optime a unor actrivitati cultural-educative si sportive sau socio-profesionale, cu participarea unor personalitati din tara sau din strainatate.
- Organizarea si executarea masurilor ce se impun pentru realizarea flagrantului asupra unor persoane despre care s-au obtinut informatii ca sustrag bunuri materiale.
- La solicitarea organelor de politie competente, asigura agenti de paza cu o pregatire tehnica si fizica ridicata, pentru intarirea echipajelor de patrulare, pe linia ordinei si linistei publice.

Societatea SCUT NOVADOR dispune de personal de paza profesionist, cu calificare in domeniu, pregatire fizica adecvata, capabil sa rezolve situatiile cu care se confrunta pe timpul executarii serviciului de paza,sau de insotire transport valori.

Pregatirea si instruirea persoanlului de paza se efectueaza pe baza unui plan tematic avizat de organul de politie competent, iar periodic este supus verificarilor si testarilor specifice, in concordanta cu cerintele legislatiei in domeniu.

Societatea este asigurata pentru evenimente la S.C. ASIROM S.A.

DISPECERAT DE MONITORIZARE SISTEME DE ALARMARE
Activitatea de monitorizare functioneaza non-stop si se realizeaza prin:
-doua dispecerate de monitorizare avizate de organele de politie competente;
-echipaje mobile de interventie formate din minim doi agenti de interventie;
-conectarea la dispecerat se poate efectuat atat prin reteau telefonica fixa,cat si prin cea mobila.

COMPARTIMENTUL INTERVENTIE MOBILA
Compartimentul de interventie mobila este dotat cu autoturisme inscriptionate si dotate corespunzator (telefoane mobile, statii radio portabile, casti, scuturi, arme cu gaze, spray-uri, tomfe, bastoane de cauciuc sau metalice telescopice, lanterne etc.

De la infiintare si pana in prezent, SCUT NOVADOR a urmarit in permanenta sa ofere clientilor sai servicii de cea mai inalta calitate in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor si transportului de bunuri si valori, ajungand in prezent sa dispuna prin eforturi financiare proprii, de echipamente tehnice specifice si de interventie de calitate.

Ca urmare a activitatii depuse si rezultatelor obtinute, societatea noastra a fost clasificata pe locul I in anii 2006 - 2007, locul III in anii 2008 – 2009, locul II in 2010 in randul firmelor de profil din judet si pe locul 10 in anul 2006 din tara.

Personalul din conducerea societatii sunt cadre militare in rezerva sau retragere, cu experienta vasta in domeniul pazei militarizate, cat si cu peste 3 ani de activitate in domeniul societatilor specializate de paza,la fel ca si majoritatea sefilor de obiective.

SCUT NOVADOR

Tel./Fax: 0255.571.672
Tel.: 0764.067.167 - administrator
Tel.: 0764.067.190 - secretariat
Tel.: 0764.067.177 - compartiment economic
Adr.: str. Zona Garii, Camin Spital nr. C1, et. 3, cam. 10, Oravita, jud. Caras Severin
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Director general: Doru Novacescu

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online