Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Paza si protectie

ORION SECURITY

Societatea Orion Security S.R.L. presteaza servicii de paza in baza licentei eliberate de IGPR – Directia de Ordine Publica cu nr. 1649/P/2010.

ORION SECURITY a conceput, dezvoltat si aplicat o serie de servicii profesionale adresate serviciilor de Securitate in Romania, bazandu-se pe experienta de peste 13 ani a echipei sale, atat pentru obiectivele preluate de firma din Bucuresti , cat si pentru cele la nivel national.

Firma de paza si protectie ORION SECURITY vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii, urmarind sa ofere clientilor sai servicii de cea mai buna calitate, in sectorul pazei obiectivelor si valorilor, nu numai prin training-ul echipei sale, ci si prin dotarea acesteia cu mijloace specifice si echipamente tehnice necesare. Oferim agentilor posibilitatea de a efectua cursuri de calificare Agenti Securitate.

ORION SECURITY a ocupat locul 3 in anul 2022 si locul 2 in anul 2021 in top 5 Afaceri pentru Intreprinderi Mari , Sectorul 4, domeniul 80: Activitati de investigatii si protectie.

Misiunea noastra este a furniza servicii de securitate, paza si monitorizare personalizate pentru clientii nostri din Romania. Ne angajam sa prevenim si sa neutralizam orice tentativa de furt , fie ca provine de la indivizi izolati sau de la grupuri organizate.

Ne mandrim cu echipa noastra de specialisti si personal calificat, care reprezinta un pilon esential in oferirea unor servicii de securitate de inalta calitate. In fiecare zi, ne straduim sa imbunatatim si sa adaptam, serviciile noastre pentru a raspunde cel mai bine nevoilor clientilor nostri.

 

ORION SECURITY S.R.L.
Tel: 0762.307.773
Adr: sos. Giurgiului nr. 12, Parter, Spatiul 1, Bucuresti
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.orionsecurity.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 24 vizitatori și niciun membru online