Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Camerele video Wisenet Q Series

Q vine de la Quality!

Accesibile si compacte, camerele WiseNet seria Q au o calitate deosebita. Ele sunt la preturi accesibile si ofera o calitate profesionala, ideala pentru securizarea proiectelor si aplicatiilor de dimensiuni mici si medii. Seria Q are capacitatea de a crea un mediu sigur cu gama sa completa, economisind atat costurile cat si timpul de instalare.

Camerele video Q mini Super-compact

Mini-camerele seria Q au o functie de business intelligence, cum ar fi numararea persoanelor, care ofera comerciantilor date pentru a-i ajuta sa isi conduca magazinele mai eficient, iar in perioada actualei pandemii sa stie exact cate persoane se afla la un moment dat intr-o incinta. Prin integrarea camerelor cu „Retail Insight” S/W, utilizatorii pot analiza datele colectate din mai multe magazine si pot obtine informatii pentru operarea cu succes a magazinului si alocarea resurselor exact in investitiile necesare.

Cateva caracteristici ale camerelor WiseNet seria Q:
• Optimizate pentru proiecte si solutii in retail
• Ofera informatii vizualizate ale vizitatorilor magazinului
• Analiza unica si eficienta a mai multor magazine
• Rezolutii maxime 2MP / 5MP si 6MP / 12MP
• Max. 30 fps la orice rezolutie
• Vedere pe hol, cu suport WiseStream II
• Design de dimensiuni super-compacte de 99 mm
Business Intelligence pentru smart retail - Integrare cu detalii despre retail - Heatmap (fisheye) - Numararea persoanelor (cupola, fisheye) Iesire video HDMI (QND-8011/8021)

Camerele WiseNet seria Q sunt dotate cu posibilitatea de analize de Business Intelligence fara licenta suplimentara necesara.

Q-mini Dome vine dotata cu functia People Counting, iar Q-mini Fisheye vine odata cu Heatmap, pentru aplicatii de retail si pentru a se integra cu Retail Insight Software.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 20 vizitatori și niciun membru online