Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza electronica AZiGUARD in epoca noilor tehnologii smart-guarding

Tehnologiile actuale, din ce in ce mai performante, aduc in ultimul timp schimbari tot mai mari in structura si modul in care functioneaza serviciile de securitate. Atat din punct de vedere al softurilor si platformei TRASSIR VMS, pentru analiza si managementul imaginilor video, cat si cel al echipamentelor si camerelor video folosite. De aceea, paza electronica AZiGUARD este tot mai raspandita.

Dispecerizarea si monitorizarea video nu au fost niciodata mai eficace, deoarece softul TRASSIR faciliteaza urmarirea a pana la 1000 de camere video de catre un dispecer. In plus, camerele video WiseNet pot detecta o fata umana de la o distanta de 175 m si pot mari imaginea de 55 de ori, la o claritate care fac posibila analiza video de calitate superioara.

Modulul Human Detector de la TRASSIR poate determina pe imagini oricand o forma umana, deosebind-o de orice alta aparitie. Iar toate acestea compun un ecosistem prin care paza umana, de exemplu cea perimetrala, poate fi adusa la cote superioare. Numarul de alarme false se reduce substantial, iar sistemul de alerta vocala, generat automat sau de dispecer, ajuta la preventie si diminuarea evenimentelor de efractie reale.

Toate companiile care au adoptat AZiGUARD au inregistrat, pe langa reducerea pierderilor si furturilor, optimizarea costurilor pentru securitate.

De aceea, suntem mandri sa va recomandam AZiGUARD, pentru ca stim ca asiguram cele mai performante servicii de smart-guarding.

#aziguard #pazaelectronica #trassir #wisenet #videomanagementsystem #smartguarding

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 26 vizitatori și niciun membru online