Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

COMBINATIA IDEALA: Camerele WiseNet pe platforma TRASSIR VMS

Solutiile integrate oferite de AZiTREND se sprijina atat pe platforma TRASSIR, una dintre cele mai eficiente sisteme de analiza si management video - VMS Video Management System, cat si pe echipamentele utilizate. Iar camerele video WiseNet, Seria X reprezinta garantia calitatii serviciilor oferite.

Va prezentam in continuare cateva caracteristici si sugestii de proiecte in care aceste camere pot fi folosite pentru rezultate optime.

Instalare usoara cu structura modular

Camerele X Plus au un design modular magnetic, ce face instalarea mai simpla ca niciodata. Cu PTRZ motorizat, o gama extinsa de 85˚tilt, detectia de socuri si DIS, dotate cu senzori giroscopici si huse de piele optionale, veti descoperi in curand de ce aceasta este una dintre cele mai versatile linii de camere video de pe piata.

Imagini mai clare si colorate chiar si in medii cu lumina scazuta

Seria Wisenet X obtine performante optime in conditii de lumina slaba, producand imagini cristaline, indiferent de mediul inconjurator, de conditiile meteo, sau de ora din zi.

Camerele extraLUX

Extrem de puternice in mediile cu lumina scazuta, cu obiectivul F0.94 si senzorul CMOS de ½".

Seria extraLUX are un obiectiv F0.94 remarcabil cu senzor CMOS de 1/2 ”, captand imagini viu colorate, chiar si in medii cu lumina slaba. Camerele obtin performante optime in conditii de lumina scazuta prin producerea de imagini cu claritate cristalina si culori adevarate fara LED-uri IR, indiferent de mediu sau de ora din zi.

Camera performanta, cu design discret

Camera XNB-6001 de mici dimensiuni a fost dezvoltata pentru a fi utilizata in aplicatii ce necesita o supraveghere discrete, precum banci, retail, ori muzee. Camera ascunsa se combina perfect in orice mediu, in timp ce obiectivul sau adaptabil ofera camp vizual din diferite unghiuri, captand chiar si cele mai mici detalii in rezolutie full-HD.

Camere din otel inoxidabil

De ce camere din otel inoxidabil? Pentru ca, in comparatie cu carcasele conventionale ale camerei, carcasa din otel inoxidabil 316L este mai rezistenta la coroziune in mediu acid, foc si caldura, sau chiar la impact. Aplicatiile pentru camerele din otel inoxidabil includ minerit, industria marina, petrol si gaze, procesarea alimentelor, mediul medical/spitale, camere sterilizate si altele.

Camere 55x IR PTZ

Puternicul zoom de 55X asigura acoperirea totala a zonei supravegheate. Obiectivul cu zoom optic XNP-6550RH poate mari de pana la 55 de ori (4,75x261,4mm) si este capabil sa recunoasca o fata umana de la o distanta de 170 m! Functia IR ofera vizibilitatea necesara pentru noapte, permitand utilizatorilor sa identifice in mod clar obiecte si persoane.

Dezaburire optica

Functia Defog ajuta la imbunatatirea imaginilor in conditii meteorologice nefavorabile, cum ar fi ceata si praf. Vizibilitatea camerelor poate fi imbunatatita in orice conditii meteo.

#trassir #wisenet #hanwhatechwin

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 21 vizitatori și niciun membru online