Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Camerele video WiseNet Seria X

Asa cum am anuntat, AZiTREND va promova camerele video Hanwha WiseNet. Acestea sunt de mai multe categorii, eXcellent, Quality, Premium si SpecialTy. De aici, cele 4 serii, repectiv X, Q, P, T, fiecare specializata pe anumite caracteristici, utilizari si proiecte.

Vom incepe detalierea lor cu camerele video WiseNet Seria X.

Cel mai puternic chipset WiseNet 5

Seria WiseNet X este supraalimentata de cel mai puternic chipset incorporat vreodata intr-o gama completa de camere. Cipul WiseNet 5 foloseste o noua arhitectura care permite procesarea mai rapida. Asta inseamna ca obtineti cea mai buna performanta video.
Performanta WDR ridicata (150 dB)

Chiar si cu iluminarea din spate, tehnologia WDR de ultima ora imbunatateste substantial precizia unei imagini, prin compensarea diferentelor de luminozitate.

Stabilizare digitala a imaginii (DIS - Digital Image Stabilization) cu senzori giroscopici incorporati
Progresele tehnologiei WiseNet de stabilizare a imaginii reduc drastic neclaritatea provocata de vant sau vibratii.

Imbunatatiti latimea de banda utilizand WiseStream II

Tehnologia avansata de compresie WiseStream II poate imbunatati eficienta latimii de banda si reduce costurile sistemului, mentinand in acelasi timp o calitate ridicata.

Handover catre camere PTZ

O camera PTZ poate primi o alarma de la camerele din seria WiseNet X care functioneaza pe acelasi IP al sistemului de supraveghere video si poate realiza zoom pe locatia semnalizata.

Analize video/audio imbunatatite

O varietate de analize video si audio exclusive ofera o monitorizare imbunatatita si informatii despre market intelligence. Analiza WiseNet este gratuita.

Anunturi audio la aparitia unui eveniment

Utilizatorii pot incarca clipuri audio in memoria interna a camerei si le pot reda la aparitia unui eveniment, prin difuzorul conectat.

Corectarea distorsiunii obiectivului

Efectul de distorsiune a lentilei obictivului camerei apare in mod obisnuit in videoclipuri, provocand curbarea liniilor apropiate de marginea imaginii. Cu tehnologia Lens Distortion Correction (LDC), disponibila in seria Wisenet X, distorsiunile sunt corectate.

Instalare mai convenabila cu USB

Seria Wisenet X poate conecta camere si dispozitive mobile prin USB si Wi-Fi.

#hanwhatechwin #hanwha #wisenet

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online