Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Integrarea TRASSIR cu Warehouse Management System

In continuarea serialului dedicat utilizarii TRASSIR in unitatile logistice, dorim sa adresam modalitatea de integrare a TRASSIR cu platforma de management al unitatilor logistice. Aceasta devine un instrument extrem de util concilierii evenimentelor dorite. Astfel, oricarui eveniment cautat, cu TRASSIR i se asociaza imediat dovada video corespunzatoare.

Fie ca discutam despre:
- Picking;
- Mutare de marfa;
- Realizarea unui colet;
- Livrare colet;
- Aprovizionare marfa;
- Evaluare deteriorate;

Toate cele descrise sunt exemple de evenimente ce pot fi cautate in timp real, realizand astfel concilierile ce pot dura ore/zile, la doar cateva minute.

Cautarea obiectelor dupa ID unic

Obiectele aflate in miscare in operatiunile specifice activitatilor de logistica, sunt in general greu de catalogat, însa ele pot primi un ID unic, recunoscut in imaginile video, sub forma de cod Aruko.

Ori de cate ori codul Aruko trece prin campul vizual al unei camere video, acesta este recunoscut, putandu-i-se realiza trasabilitatea.

Putem amplasa codurile Aruko și verifica trasabilitatea pe:
- Stivuitoare;
- Lize;
- Spatii de depozitare libere;
- Paleti de marfa, in aceeași locatie sau locatii diferite.

Astfel, TRASSIR tine totul sub cel mai strict control.

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online