Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

UR Fog - cel mai bun sistem de ceata din lume

V-am mai spus aici despre sistemul de creat ceata instantaneu, UR Fog. Bancile, ATM-urile, casele de amanet, sau bijuteriile sunt principalele tinte ale infractorilor.

Acum, acestea pot fi mult mai sigure. Se estimeaza ca UR Fog reduce cu 97% pierderile cauzate de furturi. Principiul de functionare este simplu: tunurile de ceata se activeaza imediat ce sistemul antiefractie se alarmeaza. Comanda poate fi data si de un dispecer video, care vizualizeaza camerele din respectiva locatie.

Ceata produsa este atat de densa, incat hotii nu mai fura, ci cauta sa iasa cat mai repede din incinta. Eficienta sistemului este data si de faptul ca poate lucra independent, pe baterii, deci intreruperea curentului de catre spargatori nu este un impediment.

In video veti gasi exemple concrete de utilizare, cat si teste facute special in zona de ATM, sau alte magazine de bijuterii sau de amanet, cu mari valori, deci risc ridicat.

Eficacitatea este data de viteza cu care sunt acoperite de ceata incintele, pana la vizibilitate zero. De aceea, UR Fog este cel mai bun sistem de ceata din lume.

AZiTREND este distribuitor exclusiv UR Fog pentru Romania si va putem pune la dispozitie sisteme special construite, exact pentru nevoile dumneavoastra.

#urfog #foggingsystem #securitysystem #smartretail

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 13 vizitatori și niciun membru online