Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

Camera de supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo - alegerea ideala pentru securitatea proprietatilor

Intr-o era caracterizata de avansuri tehnologice rapide, unde siguranta devine o prioritate, domeniul securitatii a devenit o prezenta din ce in ce mai frecventa atat in mediul afacerilor, cat si in cel rezidential.

Cu ritmul alert al progresului tehnologic, solutiile de securitate sunt in centrul atentiei, furnizand instrumente avansate si inovatoare pentru a raspunde nevoilor complexe ale unei societati digitale in continua schimbare. De aceea, avand o traditie solida in domeniul securitatii, Dahua a lansat camera de supraveghere exterior IP Dome TiOC DUO, parte a seriei WizSense. Aceasta camera este proiectata pentru a oferi o solutie avansata de monitorizare si securitate in medii exterioare.

Cu un senzor Dual 1/2.7" CMOS si o rezolutie video de 2 x 4 MP, aceasta furnizeaza imagini clare si detaliate, esentiale pentru monitorizarea si identificarea evenimentelor in timp real. Iluminatorul IR integrat acopera o distanta de pana la 25 de metri, asigurand vizibilitate excelenta chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Un aspect inovator al acestei camere este tehnologia Active Deterrence. Lumina albastra si rosie, in combinatie cu o sirena puternica, sunt activate in mod activ la detectarea unui intrus. Aceasta abordare nu doar alerteaza, ci si descurajeaza potentialii infractori, adaugand un strat suplimentar de securitate.

Cu un unghi de vizualizare de 180° orizontal si 86° vertical, lentila fixa de 2.8 mm acopera o zona extinsa, facilitand monitorizarea eficienta a spatiilor exterioare. Distanta DORI, care indica capacitatile de detectare, observare, recunoastere si identificare, asigura ca aceasta camera este adaptata nevoilor specifice de securitate.

De asemenea, aceasta camera de supraveghere ofera functii avansate precum BLC, HLC, WDR, 3D DNR, detectia miscarii si ROI. Aceste caracteristici contribuie la o monitorizare eficienta, evitand astfel alertele false.

Un alt avantaj semnificativ este gradul de protectie IP67, care confera rezistenta la apa si praf. Aceasta face camera potrivita pentru orice conditii meteorologice, de la canicula pana la ploi torentiale sau zapada.

Pentru stocare flexibila, camera accepta carduri microSD de pana la 256 GB, alaturi de optiuni suplimentare precum NAS, FTP sau SFTP. Aceasta versatilitate in gestionarea datelor permite utilizatorilor sa aleaga solutia potrivita nevoilor lor.

Cu conectivitate avansata, inclusiv port RJ-45 si suport pentru protocoale ONVIF si CGI, camera se integreaza usor in retelele de supraveghere existente. De asemenea, aplicatiile de gestionare pe iOS si Android faciliteaza monitorizarea de la distanta si administrarea eficienta a dispozitivului.

In concluzie, camera de supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo reprezinta o alegere excelenta pentru monitorizarea exterioara a proprietatilor, oferind o combinatie de performante tehnice remarcabile si functionalitati inovatoare, pentru a asigura o protectie eficienta si descurajare activa a intrusilor.

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online