Publicitate | Harta site | Contact

 

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

Morar sigla

  

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

 

Reolink Floodlight: solutia inteligenta pentru iluminatul exterior

Traind intr-o lume in care tehnologia avanseaza foarte repede, siguranta locuintei  devine o prioritate. Iar cand vine vorba de iluminatul si securitatea in exteriorul casei tale, nu trebuie sa te multumesti cu solutiile traditionale. De aceea, in acest articol iti vom prezenta proiectorul Reolink Floodlight WiFi. Fie ca este vorba de curtea exterioara sau garaj, acest produs inteligent combina perfect design-ul modern cu perfomantele uimitoare, fiind o solutie perfecta pentru protectia si iluminarea exteriorul casei tale.

Caracteristici tehnice inovatoare
Reolink Floodlight se remarca prin performantele sale tehnice uimitoare. Cu 40 de iluminatoare LED ce ofera un flux luminos de 2000 de lumeni si temperatura a culorii de 4200K, acest proiector este alegerea ideala pentru cei care cauta un dispozitiv eficient de iluminare exterioara. Puterea sa de 18W permite o iluminare uniforma si intensa, asigurandu-ti siguranta si vizibilitate sporita pe timp de noapte.

Reolink Floodlight WiFi este un sistem ingenios de iluminare cu design modern si performanta ridicata si reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si protejeze si sa-si ilumineze spatiul exterior simultan. Echipat cu un senzor de lumina avansat si un senzor PIR cu o distanta de pana la 8 m, proiectorul are trei moduri de iluminare:

- Modul Smart Night: Proiectorul va rula in modul de iluminare implicit daca nu a mai fost configurat niciodata. In timpul zilei, proiectoarele raman stinse, iar noaptea se activeaza doar atunci cand senzorul PIR detecteaza miscare, contribuind la economisirea energiei.

- Modul Schedule: Acest mod iti permite sa programezi momentele in care proiectoarele se vor aprinde sau stinge automat, conform unui program personalizat.

- Modul Auto-On: Cu ajutorul senzorului sau de lumina, proiectorul poate detecta nivelul de iluminare ambientala si se va aprinde automat in conditii de lumina slaba sau intuneric. Mai mult decat atat, poti configura o lumina mai stralucitoare in cazul declansarii unei alarme, in scopul de a descuraja persoanele suspecte.

Integrare inteligenta pentru locuinta ta smart
Reolink Floodlight este mai mult decat un simplu proiector. Acest dispozitiv IoT poate fi conectat la camerele de supraveghere Reolink pentru a crea un sistem de casa inteligenta ce permite proiectorului sa actioneze ca raspuns la evenimente detectate de camere. De exemplu, daca o camera detecteaza miscare sau un eveniment, proiectoarele sale si sirena incorporata vor fi declansate.

Cu grad de protectie IP65, acesta poate rezista la ploi abundente, zapada, furtuni si alte conditii meteorologice severe, ceea ce face ca proiectorul sa fie ideal pentru utilizare in diverse locuri. Poate fi incarcat printr-un cablu de alimentare la 12 V DC (2 A) cu un consum maxim de 25 W si se poate conecta la retea prin Wi-Fi, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -10°C pana la +55°C.

Concluzie
Asadar, proiectorul Reolink Floodlight WiFi este solutia inteligenta si eficienta pentru securitatea locuintei tale. Cu caracteristici tehnice remarcarcabile si optiuni avansate de iluminare, acest dispozitiv imbina singuranta cu confortul.

Alege sa fii in siguranta investind intr-un astfel de dispozitiv!

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 14 vizitatori și niciun membru online