Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

 

 

 

Siemens logo_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 

 

 

KMW baner

Doar in 2021, solutia de paza electronica AZIGUARD a adus utilizatorilor economii de peste 3 milioane de euro!

Beneficiarii solutiei AZiGUARD si-au imbunatatit calitatea serviciilor de paza si protectie prin faptul ca analiza video si tehnologia de inteligenta artificiala completeaza, sau uneori inlocuieste paza umana.

De aceea, in medie, 7000 de lei reprezinta economia lunara de buget pentru fiecare post de paza inlocuit.

Platforma de analiza video TRASSIR

VMS - Video Management System TRASSIR este componenta de baza a intregului sistem de paza electronica, fiind caracterizata prin ergonomia si posibilitatile infinite de automatizare, ce transforma informatiile sistemului video existent sau nou, intr-un sistem proactiv si usor de utilizat. Modulul Human Detector este cel responsabil de identificarea oricarei siluete umane pe imaginile camerelor video, ceea ce duce la diminuarea substantiala – cu peste 90% - a numarului de alarme false. Aceasta este inca o sursa de reducere substantiala a costurilor.

Din ce este compus sistemul AZiGUARD?

Elementele principale ale AZiGUARD sunt:

- Sistemul CCTV - poate fi compus din orice camere analogice sau IP, cu orice rezolutie. Evident, cu cat rezolutia si time-frame-ul camerelor sunt mai mari, cu atat acuitatea si calitatea detectarii sunt crescute.
- Platforma TRASSIR - oferita de AZiTREND, avand modulul Human Detector, special proiectat pentru aceste activitati. Este cel mai performant soft de analiza video de securitate. Este compatibil cu aproape toate camerele video de pe piata (99,9% dintre ele).
- Partenerul de servicii de monitorizare si supraveghere, care sa fie dotat cu dispecerat video, conectat la serverul TRASSIR.
- Partenerul de servicii de interentie operativa, care sa aiba in proximitate echipajele necesare rezolvarii operative a eventualelor incidente aparute.

Intreg acest ecosistem trebuie sa functioneze sigur, urmand proceduri stricte si specifice, astfel incat UNIVERSUL AZiGUARD sa fie unul sigur, garantat!

#aziguard #trassir #pazaelectronica #smartguarding #artificialintelligence

Anuarul Firmelor de Securitate 2022

AFS coperta_22

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 15 vizitatori și niciun membru online