Publicitate | Harta site | Contact

Spy Shop_logo_22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Premium Security_logo_nou

 

 

 

 

Gal Security_logo_portal

 

 

 

 

 

 

 

Eisol logo

 

RDIF logo 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power Solutions logo

 

AZiGUARD - solutia de paza electronica din ce in ce mai utilizata

Solutia de paza electronica AZiGUARD asigura nu doar servicii de calitate superioara, ci si costuri mult mai mici pentru serviciile de securitate. De aceea, retele de magazine precum Selgros, Leroy Merlin, ori Centrul Logistic Auchan Stefanesti, Sediul Renault Business Connected, Locatiile Interbrands si BAT, Oscar Downstream, Automobile Bavaria, Vivre, Beciul Domnesc, folosesc deja serviciile AZiTREND.

Centralizarea sistemelor video ale intregii retele Profi, managementul cozilor de marcat in magazinele Penny, analiza fluxului de clienti si al produselor la raft pentru locatiile de tip Hypermarket – AD Pharma se bazeaza, de asemenea, pe platforma TRASSIR si pe modulele sale specializate.

Aceste module pot fi Human Detector, ce identifica oricand siluete umane, LPR – Licence Plate Recognition, ce determina numarul de inmatriculare al masinilor, Active Dome, care urmareste orice punct din spatii largi deschise, ori Wear Detector & Hard Head, folosit in special in spatiile industriale.

CIFRE: Pana acum, in 2021, AZiTREND a implementat peste 10 mii de camere video, din care peste 5000 sunt in sistemul AZiGUARD de paza electronica. Lungimea pazei perimetrale asigurate de modulele TRASSIR depaseste 200 de kilometri.

Toate cele de mai sus nu reprezinta decat dovezi incontestabile despre avantajele serviciilor AZiGUARD, care sunt de calitate superioara, cu preturi reduse cu minim 25% fata de paza clasica de pana acum, paza umana. Va invitam sa cunoasteti beneficiile acestor servicii!

#aziguard #trassir #smartguarding #videomanagement #pazaelectronica

Anuarul Firmelor de Securitate 2023

AFS 2023_coperta1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 9 vizitatori și niciun membru online