Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sistemul de paza electronica AZiGUARD economiseste cel putin 25% din costurile cu paza umana!

AZiGUARD economiseste CEL PUTIN 25% din costurile cu serviciile de paza umana, in conditiile in care este si mult mai eficient decat aceasta.

Asa cum stim, salariile minime in Romania au un ritm de crestere anuala, estimat cu 10%. Acestea sunt costuri implicite, fara sa aduca o crestere si a calitatii serviciului. In schimb, tehnologia, in timp, devine mult mai ieftina, asa incat o investitie in AZiGUARD este una dintre cele mai smart solutii. Si cu castig garantat, pe multi ani!

Supravegherea intr-o anumita zona sau perimetru va fi realizata cu un sistem de camere video, deservite de serverul TRASSIR. Acesta are module complexe de analiza video, printre care si cel specific, denumit Human Detector.

Dupa cum ii sugereaza si numele, acest modul are capabilitatea de a determina imediat in imagini daca, intr-un anume teritoriu si interval de timp intervin forme umane. In acel moment, TRASSIR declanseaza o alarma in dispeceratul video al operatorului de servicii, care poate prelucra acea alarma in mai multe moduri. Poate transmite un mesaj audio persoanei sau persoanelor care au incalcat „bariera” zonei protejate. In acelasi timp, comunica cu echipajele de interventie aflate in proximitate, pentru a se deplasa la fata locului si a rezolva operativ incidentul.

Cu TRASSIR, dispecerul video poate urmari pana la 1000 de camere video in acelasi timp. Evident nu are in fata toate cele o mie de imagini. Sistemul de analiza video ii indica doar acele monitoare care prezinta interes, in conformitate cu criteriile stabilite pentru indeplinirea supravegherii video.

Alte beneficii:
• Reduce timpul de lucru din Dispeceratul de Monitorizare cu pana la 50%;
• Reduce timpul de cautare in arhiva video a evenimentelor cu pana 90%;
• Reactioneaza la scenarii si alerte automatizat;
• Creeaza si transmite rapoarte de evenimente si/sau informatii personalizate;
• Gestioneaza arhiva de inregistrari inteligent, cu pierderi minime in orice situatie;
• Integreaza echipamente 3rd party pentru confirmare sau cautare a evenimentelor;
• Inglobeaza intr-o interfata unica un numar nelimitat de dispozitive, usor de gestionat.

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 13 vizitatori și niciun membru online