Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sistemul AZIGUARD de paza electronica devine din ce in ce mai utilizat in Romania

AZiGUARD, “paza electronica” bazata pe platforma TRASSIR, a capatat din ce in ce mai multi clienti. Sunt deja zeci de mii de camere ce functioneaza in Romania astfel, fiind dispecerizate video cu ajutorul acestui sistem.

Feedback-ul primit de la beneficiari este ca imediat de la implementare, cheltuileile alocate bugetului de paza si securitate s-au redus intre 15%-30%. Rezultatul este cu atat mai spectaculos cu cat, odata cu aceste economii, creste radical si calitatea serviciului.

Si aceasta datorita diferentelor evidente dintre cele doua sisteme de paza, cel clasic si cel electronic.

La paza umana sunt unele dezavantaje:

- zona de actiune limitata de prezenta fizica a agentului, randamentul scade liniar de la intrarea in tura, multe companii de securitate forteaza agentii de paza la ture lungi, de 12, 16, chiar si de 24 de ore, ceea ce duce la oboseala cronica si scaderea drastica a randamentului serviciului de supraveghere. In plus, apar posibilitati de frauda interna.

Sa mai adaugam si posibile acte de indisciplina, sau chiar dormitul in post, ori lipsa temporara a personalului, seriozitate si responsabilitate scazuta.

Iar in ultima perioada, inlocuirea personalului este tot mai scumpa si de mai lunga durata.

Printre avantajele AZiGUARD se numara:

- sistem functional permanent - 24/7, supraveghere continua pe toata suprafata obiectivului, calitatea imaginilor video creste exponential de la an la an – prin aparitia noilor tehnologii la rezolutii tot mai bune.

Analiza video bazata pe Artificial Intelligence are un grad de precizie din ce in ce mai mare odata cu cresterea calitatii imaginilor, a puterii de procesare a computerelor dar si ca urmarea a permanentei imbunatatiri a algoritmilor.

Platforma TRASSIR, cea care are modul specific de Human Detector ce poate analiza imaginea astfel incat sa determine fara eroare siluete umane, alerteaza doar la evenimente reale, eliminand, practic, alarmele false.

Ceea ce ofera puterea si eficienta pe care se bazeaza calitatea AZiGUARD.

#aziguard #trassir #pazaelectronica #smartguarding #humandetector #artificialintelligence

Anuarul Firmelor de Securitate 2021

AFS coperta_1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 21 vizitatori și niciun membru online