Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Solutia AILET ofera datele necesare pentru BI ANALYTICS si asigura PRETUL corect la raft

Utilizatorii Ailet au crescut vanzarile cu pana la 5%!

Ailet ofera un instrument de analiza incorporat pentru a vizualiza ceea ce se intampla cu adevarat pe raft. Este o solutie care asigura ca lucrurile sunt sub control in permanenta.

DE CE ESTE UTIL BI ANALYTICS DE LA AILET?

Market insights de la Ailet, insotite de tehnologia IR si aplicatia AI de ultima generatie, ajuta companiile sa realizeze store execution in conditii optime. Pentru management, se implementeaza un tablou de bord pentru evaluarea rapida a situatiei actuale in TT - Transactional Trade. Panoul afiseaza valorile principalele ale parametrilor de interes.

Utilizatorul poate selecta orice perioada de comparare a indicatorilor (de exemplu, pe luni, saptamani sau zile), de asemenea, puteti vizualiza rezultatele metricilor pentru orice perioada (zi, saptamana, luna, trimestru etc.).

Folosind filtre, puteti vizualiza date despre performanta indicatorilor in diferite granulatii:
- dupa tara
- prin lanturi de magazine retail
- pe echipe
- in contextul fiecarui SKU etc.

Informatii detaliate suplimentare sunt disponibile pentru fiecare indicator.

MONITORIZAREA PRETURILOR
Solutia Ailet asigura ca preturile la raft sunt cele corecte. Obtineti eficienta operationala si satisfactia clientilor prin controlul preturilor prin vizualizare computerizata online. Sistemul va permite sa detaliati toate preturile pana la nivelul necesar folosind filtre

PUNCTE CHEIE
>97% Precizia datelor dupa filtrare - Dupa prima filtrare, se calculeaza un interval pentru a filtra in continuare datele pe baza preturilor medii. In medie, rapoartele arata ca evaluarea acuratetei pretului la raft pentru un client este de 98,99%!

- Filtrarea in functie de pretul cel mai frecvent - Cel mai frecvent pret este selectat dintre vizitele efectuate la magazinul din reteaua de magazine retail
- Calcul automat al intervalului pentru filtrarea datelor - Dupa prima filtrare, se calculeaza un interval pentru a filtra in continuare datele pe baza preturilor medii.
- Filtrarea pe baza intervalului mediu de pret - Preturile incorecte sunt filtrate pe baza intervalului calculat. Filtrul este aplicat pentru toate vizitele.

#ailet #smartretail #pricemonitoring #retailanalytics

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 12 vizitatori și niciun membru online