Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Siemens logo_2017

 

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

 

 

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

AILET ofera solutia PERFECT STORE

Ailet - Intelligence Retail ofera un set de solutii ce ajuta la cresterea vanzarilor pentru producatori si fac din magazin un „vis” pentru clienti. Obtineti eficienta operationala si satisfactia clientilor prin KPI-uri si targeturi definite pentru a obtine o indicatie in timp real a performantei magazinului.

PROBLEME IDENTIFICATE:

75% DIN RETAILERI NESATISFACUTI DATORITA DATELOR INACURATE

Nivelurile de stocuri inexacte sunt o provocare obisnuita si costisitoare cu care s-au confruntat la un moment dat aproape fiecare retailer. 75% dintre ei au declarat ca cea mai frecventa cauza a unei probleme de inventar a fost datorata erorilor umane si proceselor manuale.

Azitrend Perfect_Store_2~ 80% DIN COLECTAREA DE DATE E MANUALA SAU SEMIMANUALA

Mai mult de 80% din magazine colecteaza inca date si efectueaza audituri folosind procese manuale sau semi-manuale. Nivelul de penetrare a Inteligentei Artificiale pentru recunoasterea imaginii produselor este inca scazut. Dar este clar ca cei care folosesc tehnologia Image Recognition beneficiaza deja de avantajele ei.

ALGORITMUL PERFECT

Ailet ofera o solutie ce pune impreuna instrumente pentru a defini un proces care poate realiza un „magazin perfect”. Va ajuta sa va urmariti obiectivele de crestere a vanzarilor folosind o gama larga de valori care sunt calculate automat pe baza fotografiilor. Identificati locatiile care nu se incadreaza in pamametrii asteptati. Utilizati solutia Ailet si date bazate pe fotografii pentru a monitoriza progresul in timp. De exemplu:

- Set diferit de KPI-uri PERFECT STORE dupa segmente, regiuni, tipuri de locatii de vanzare etc.
- O gama larga de valori recunoscute automat:
• OSA (On-shelf Availability), stoc etc.)
• Amplasarea raftului (nivelul ochilor, planograma, brand block)
• Controlul pretului
• Activitatea de promovare etc.

Solutia Ailet ii ajuta pe clienti sa gaseasca produsele potrivite in locatia potrivita, cu produse prezentate in cel mai bun mod posibil pentru a influenta comportamentul lor de cumparare.

VITEZA - Control intermediar si raportare pentru fiecare KPI, reducand timpul de luare a deciziilor.

ADAPTABILITATE - Solutia Ailet rezolva toate dificultatile indiferent de specificul magazinelor, care pot avea facilitati, formate, ori criterii diverse, cu KPI diferite ale performantei rafturilor.

REZULTATE - Imbunatatirea calitatii muncii in magazin, crescand astfel fiecare dintre indicatorii cheie cu pana la 5%.

RESURSE - Datorita resurselor umane limitate necesare pentru activitatea de merchandising, utilizarea Ailet ajuta la eliberarea acestora si la alocarea unor sarcini mai importante.

#ailet #intelligenceretail #smartretail #imagerecognition #artificialintelligence

 

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 13 vizitatori și niciun membru online