Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Sisteme si echipamente de detectare a incendiilor

PRIMATECH

Primatech este o companie producatoare de detectoare de gaz metan si monoxid de carbon, unica in Romania prin produsele sale care au trecut testele pentru certificari la cele mai inalte standarde europene.

Primatech isi propune sa protejeze cat mai multe vieti de pericolul accidentelor cauzate de acumulari de gaze, prin tehnologie pe care te poti baza intotdeauna.

Succesul se datoreaza dedicatiei personalului firmei de a dezvolta si fabrica detectoare de gaz care sunt in concordanta sau chiar depasesc cele mai stricte standarde din domeniu.

Primatech isi doreste cate un detector certificat in fiecare incapere cu risc de acumulare de gaze toxice sau combustibile, veghind pentru siguranta.

PRIMATECH
Tel.: 0262.218.384; 0733.832.867
Fax: 0262.227.764
Adr.: str Avram Iancu nr. 29, Baia Mare, jud. Maramures
Email. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.primatech.ro
Director general: Sofia Bondre

 

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 32 vizitatori și niciun membru online