Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

IPPON MED


Ippon siglaIntr-o lume mereu mai violenta, in care granitele traditionale ale tarilor dispar si autoritatea statului se dilueaza, societatile private de paza si protectie au o importanta din ce in ce mai mare.
S.C. IPPON-MED S.R.L. este o societate comerciala cu capital integral privat, specializata in urmatoarele servicii:
- Paza si protectia bunurilor si valorilor, apartinand persoanelor fizice sau juridice
- Cursuri de formare profesionala in meseria de agent de paza
- Monitorizare si interventie rapida
- Garda de corp
- Asigurarea transportului de valori si marfuri periculoase
- Asigurarea securitatii in arenele sportive si buna desfasurare a competitiilor sportive, concertelor sau a altor evenimente de orice fel
- Paza cu caini dresati
- Cursuri de autoaparare
- Consultanta pentru identificarea solutiilor optime privind paza si protectia unor obiective, analiza de risc, stabilirea dispozitivului de paza al societatilor interesate si instruirea de specialitate specifica a personalului cu astfel de atributii
- Asistenta de specialitate in redactarea planurilor de paza si aprobarea lor.

S.C. IPPON-MED S.R.L. are o baza proprie de selectie a personalului, dispunand de o baza sportiva impresionanta, prin Clubul Sportiv IPPON Medias, unul din cele mai performante cluburi din lume in domeniul artelor martiale, cu nenumarati campioni nationali, europeni si mondiali.
Antrenorii si instructorii S.C. IPPON Medias asigura pregatirea fizica, psihica si tehnica a tuturor angajatilor S.C. IPPON-MED S.R.L., acest personal fiind format din angajati care dau dovada de onoare, probitate morala si inalta pregatire de specialitate.

S.C. IPPON-MED S.R.L. dispune de o baza materiala corespunzatoare in ceea ce priveste dotarea, echipamentul, mijloacele de interventie si comunicare:
- sediu administrativ modern
- sala de curs
- doua sali de sport cu toate dotarile necesare
- dispecerate moderne care functioneaza pe baza liniilor telefonice fixe si mobile
- autovehicule de patrulare si interventie rapida: masini de teren, autoturisme si microbuze
- echipamente de urmarire, supraveghere si fotografiere ultramoderne
- sisteme si echipamente de comunicatii: telefoane mobile, telefoane fixe, statii de emisie-receptie, faxuri si comunicare prin internet
- tinuta de iarna, primavara-toamna si vara inscriptionate regulamentar
- mijloace de aparare aprobate de IGP: tonfe, scuturi, casti, veste antiglont, spray paralizant, arme de foc letale si neletale etc.
- caini dresati.

IPPON-MED are in paza si supraveghere peste 400 de obiective in mai multe judete din tara: Sibiu, Mures, Alba, Harghita, Cluj, Hunedoara, Brasov, Bucuresti etc. De asemenea, societatea noastra a executat mai multe actiuni in strainatate, in special in tarile din Europa de Vest, Orientul Apropiat si tarile ex-sovietice: Rusia, Moldova, Ucraina etc. Datorita logisticii si a echipamentelor performante de care dispune, firma poate supraveghea si controla cu usurinta obiectivele, indiferent de distanta sau zona in care se afla.


IPPON-MED
Tel./Fax: 0269.831.956
Tel.: 0728.297.003; 0728.297.007; 0728.297.004
str. M. Kogalniceanu nr. 24, Medias, jud. Sibiu
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ippon-med.ro

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 30 vizitatori și niciun membru online