Publicitate | Harta site | Contact

Premium Security_logo_nou

Skut logo

Siemens logo_2017

 

 

Eisol logo

RDIF logo 2016

 

Azitrend logo_2018

 

 

 

 

Hesper logo

Morar sigla

 

Uniforce logo rosu bun

 

 Ippon sigla

 

 

 

Power Solutions logo

Roky Randory logo

ATC logo

Protect logo

Sectra logo_2018

 Ariola logo_2018

 Scut Novador_logo_bun

 

 Activ sigla

 

Sisteme Control Acces, Pontaj Electronic, Supraveghere Video - RFID Shop

Paza si protectie

PROTECT NPG

Firma de Paza PROTECT NPG este o prezenta noua pe piata serviciilor de securitate, care dispune de Dispecerat ce este avizat de catre INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI DOLJ si coordonat de catre un Director Tehnic care este avizat de catre A.R.S.S. conform legislatiei in vigoare detinand licenta sa efectueze activitati de: proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei si aduce un plus de profesionalism si calitate, folosind cele mai noi echipamente de securitate.

Va prezentam pe scurt cele mai importante servicii:
• Paza si protectie inarmata si neinarmata prin personal atestat si specializat
• Monitorizarea sistemelor electronice de securitate
• Echipaje mobile de patrulare si interventie rapida in caz de alarmare
• Paza si securitatea transporturilor unor bunuri si valori
• Sisteme de alarmare la efractie
• Solutii complete de control-acces
• Sisteme video cu circuit inchis (CCTV) de inalta rezolutie cu posibilitatea de vizualizarea pe Internet
• Proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei

PAZA SI PROTECTIE
Se asigura paza si protectie permanenta, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an, cu personal specializat.
Dotarea agentilor de paza si protectie pentru locul de serviciu se asigura de catre societatea PROTECT NPG in raport de loc, timp, anotimp si spatiu de desfasurare a activitatii, astfel:
• uniforma cu insemnele aprobate ale PROTECT NPG sau costum civil;
• statii de radio emisie-receptie portabile si fixe;
• telefon mobil;
• spray lacrimogen pentru autoaparare;
• tomfa;
• lanterna;

MONITORIZAREA
Prin Dispeceratul Central al Firmei de Paza PROTECT NPG se face monitorizarea sistemelor instalate la Beneficiar.
Sistemele comunica in permanenta cu Dispecerul, dual, GPRS si linie telefonica, trasmitand informatii despre: starea sistemului, persoanele si orele la care se executa armarea si dezarmarea.
Evenimentele grave de tipul: efractie, panica, sabotaj, incendiu, urgenta medicala, ce necesita deplasarea in timp foarte scurt a echipajelor de interventie, sunt receptionate si procesate instantaneu de Dispeceratul Central, stabilindu-se modul de interventie.

INTERVENTIE RAPIDA
Echipajele de Interventie Rapida actioneaza promt, cu respectarea prevederilor legale, la alarmele declansate in obiectivele monitorizate.
Acestea patruleaza si stationeaza in zone prestabilite astfel incat la situatii de urgenta sa poata intervenii in cel mai scurt timp, actionand pentru restabilirea linistii si ordinii la obiectiv, retinand persoanele suspecte pana la sosirea echipajului de politie

MONITORIZARE VIDEO
Sistemele video instalate faciliteaza supravegherea obiectivelor in timp real, prin internet pus la dispozitie (optional) chiar de compania noastra.
La observarea unor evenimente grave (precum efractia, panica, sabotaj, incendiu, urgenta medicala) dispeceratul trimite echipajele de Interventie Rapida.

ASIGURARE
In cazul furtului sau distrugerii de bunuri materiale la obiectivul monitorizat,  PROTECT NPG se obliga sa despagubeasca pe BENEFICIAR  cu contravalorea prejudiciului, dar nu mai mult de 100.000 €, daca vina PROTECT NPG a fost dovedita de catre organele abilitate. Rapunderea PROTECT NPG nu va depasi suma de 100.000 €, indiferent de natura prejudiciului produs si chiar daca culpa sa a fost dovedita.

PROTECT NPG detine o Asigurarea de Rapundere Civila incheiata cu OMNIASIG ASIGURARI cu limita raspunderii de 100.000 €/eveniment.

PROTECT NPG
Tel.: 0251.21.2161
Fax: 0251.453.704
Adr.: str. Fratii Golesti nr. 12, Craiova, jud. Dolj
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB: www.protectnpg.ro
Contact: Catalin Gageatu

Anuarul Firmelor de Securitate 2020

AFS 2020_cop1

Testimoniale

Dan Alistar, director general Alistar Security: “Portalului securitatesiprotectie.ro ii urez mult succes in promovarea industriei, in educarea publicului si in cresterea audientei.”

Valeria Bianu, consultant Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei: "Dorim sa multumim si sa felicitam echipa Klaus Media Press pentru promptitudinea si profesionalismul cu care ne-au sprijinit in proiectul nostru! Speram ca acesta sa prinda viata si, astfel, sa avem ocazia sa colaboram impreuna cu echipa Klaus Media Press si pe mai departe! Felicitari, avem nevoie de profesionisti ca dvs!"

Mariana Morar, director Morar Paza si Protectie: "Anuarul Firmelor de Securitate si portalul www.securitatesiprotectie.ro sunt doua produse media utile si necesare pe piata de securitate privata din Romania"

Abonare la newsletter

Avem 27 vizitatori și niciun membru online